Μιλάμε για παίκτες «ζογκλέρ», οι οποίοι έμειναν αξέχαστοι στο Ελληνικό κοινό με τα όσα εντυπωσιακά έκαναν εδώ! Σίγουρα, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δε βλέπουμε συχνά βιρτουόζους με την μπάλα. Όμως, κι από τα γήπεδα της χώρας μας, πέρασαν παίκτες, οι οποίοι έμειναν αξέχαστοι. Ήταν πραγματικοί καλλιτέχνες, κάνοντας ό,τι ήθελαν με την μπάλα στα πόδια! Στην κορυφή […]

Μιλάμε για παίκτες «ζογκλέρ», οι οποίοι έμειναν αξέχαστοι στο Ελληνικό κοινό με τα όσα εντυπωσιακά έκαναν εδώ!

Σίγουρα, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δε βλέπουμε συχνά βιρτουόζους με την μπάλα. Όμως, κι από τα γήπεδα της χώρας μας, πέρασαν παίκτες, οι οποίοι έμειναν αξέχαστοι. Ήταν πραγματικοί καλλιτέχνες, κάνοντας ό,τι ήθελαν με την μπάλα στα πόδια!

Στην κορυφή όλων βρίσκεται ο Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα. Μιλάμε για έναν αρτίστα της μπάλας, ένας παίκτης φαντεζί, ο οποίος χάρισε τρομερές στιγμές μαγείας, με ενέργειες που δεν είχαμε ξαναδεί έως τότε. Φυσικά, έγινε ιερό τοτέμ στον Ολυμπιακό, αλλά και οι αντίπαλοι τον παραδέχονταν για τα όσα έκανε!

Ο επόμενος στη λίστα, θα μπορούσε να πετύχει πολλά παραπάνω πράγματα στην χώρα μας, καθώς οι προσδοκίες ήταν τεράστιες για εκείνον. Όμως, ακόμη και στο λιγοστό διάστημα που φόρεσε τα «πράσινα», ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν πρόλαβε να δείξει την τεράστια ποιότητά του.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί ήταν κι εκείνος ένας βιρτουόζος της μπάλας που χάρισε εντυπωσιακές στιγμές όσο αγωνίστηκε στην χώρα μας. Πρόκειται για έναν παίκτη που νόμιζες πως πρώτα ήθελε να σε ευχαριστήσει, κι έπειτα να ωφελήσει την ομάδα του. Τρομερός παίκτης που κόσμησε το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο επόμενος της λίστας είναι ο ορισμός του «μικρός, αλλά θαυματουργός». Ο Ρομπέρτο Μερίνο ήταν ανακάλυψη του Ακράτητου κι έπειτα έγινε ίνδαλμα στον Ατρόμητο. Είχε τρομερό ταλέντο, απίθανες ντρίμπλες, φοβερή ταχύτητα. Ήταν ικανός να διασπάσει κάθε άμυνα.

Κι καταλήγοντας, ο τελευταίος της λίστας είχε και αυτό το… αλήτικο, το καλώς εννοούμενο, στα γήπεδα. Με νοτιοαμερικάνικο στυλ και πλατινέ μαλλί, σε άφηνε στήλη άλατος με τις ντρίμπλες του. Πέτυχε αρκετά στον Πανιώνιο ο Φαμπάν Εστογιανόφ, καθώς βρέθηκε σε περίοδο που συνυπήρχαν με τον Αλβάρο Ρεκόμπα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ