Τα κόλπα που κάνει η Λιβ Κουκ, δεν τα κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Λιονέλ Μέσι… μαζί! Μιλάμε για μία «ζογκλέρ» που κάνει γκελάκια, την ώρα που κάνει και σχοινάκι! Πρόκειται για μία γυναίκα-θαύμα! Η ίδια κάνει πράγματα που δεν τα κάνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κι όμως, η Λιβ Κουκ μπορεί και κάνει δύο αρκετά… […]

Τα κόλπα που κάνει η Λιβ Κουκ, δεν τα κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Λιονέλ Μέσι… μαζί! Μιλάμε για μία «ζογκλέρ» που κάνει γκελάκια, την ώρα που κάνει και σχοινάκι!

Πρόκειται για μία γυναίκα-θαύμα! Η ίδια κάνει πράγματα που δεν τα κάνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κι όμως, η Λιβ Κουκ μπορεί και κάνει δύο αρκετά… δύσκολα πράγματα, ταυτόχρονα!

Συγκεκριμένα, η ίδια είναι επαγγελματίας του Freestyle και πέτυχε ένα ρεκόρ Γκίνες. Την ώρα που έκανε… σχοινάκι, έκανε και γκελάκια με την μπάλα. Επειδή απλά… μπορεί!

Με αυτόν τον τρόπο έσπασε ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο freestyle ποδόσφαιρο. Και αυτό το πραγματοποίησε την Ημέρα της Γυναίκας!

Η Λιβ Κουκ είναι από την Αγγλία, 21 ετών και κάνει μαγικά με την «στρογγυλή θεά»! Από τα 16 της χρόνια κάνει αυτό το πράγμα επαγγελματικά. Ενώ το ξεκίνησε, βλέποντας βίντεο από το YouTube με freestyle.

Δείτε μερικά από τα επιτεύγματά της:

https://www.youtube.com/watch?v=QTVPiDO_afQ

Επιπλέον, η Κουκ είναι αρκετά πολυπράγμων, ως άνθρωπος. Αρχικά, είναι παρουσιάστρια στο BBC. Επιπλέον, είναι πρέσβειρα της UEFA κι έχει κερδίσει αρκετά βραβεία. Κάποια από αυτά είναι και το «Parliamentary Rising Star» και το «Γυναίκα του Μέλλοντος».

Με το ταλέντο της τράβηξε τα βλέμματα των κριτών του ρεκόρ Γκίνες στο Γουέμπλεϊ. Η Κουκ έκανε 62 γκελάκια με την μπάλα, σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα έκανε σχοινάκι.

Αυτό ήταν το… πέμπτο της παγκόσμιο ρεκόρ!

Η Λιβ Κουκ δεν είναι καμία… τυχάρπαστη. Έχει στην «κατοχή» της πέντε παγκόσμια ρεκόρ στο γυναικείο freestyle. Ενώ επιπλέον είναι και παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Μάλιστα, η επιτυχία αυτή, μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από την γνωστή πλατφόρμα του Tik Tok. Ο κόσμος έσπευσε να τη δει διαδικτυακά και συγκέντρωσε πάνω από 250.000 θεατές.

Η ίδια δήλωσε στη Sun: «Θέλω να δείξω πως και τα κορίτσια μπορούν να τα καταφέρουν. Βάζω μάλιστα στοίχημα, ότι μπορούν να το κάνουν και καλύτερα. Δεν είμαι απλά καλή για κοπέλα. Είμαι σκέτο… καλή, τελεία».

Και αρκετά ταπεινή στις δηλώσεις της η 21χρονη «ζογκλέρ». Σίγουρα πάντως, βάζει τα «γυαλιά» σε πολλούς άνδρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι