Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι έκαναν την υπέρβαση για τον Αντόνιο Τσόλακ. Πλήρωσαν 3 εκατομμύρια ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης για τον στράικερ της κροατικής ομάδας. Αλλά ο πρώτος σκόρερ του Κροατικού πρωταθλήματος (20 γκολ), Αντόνιο Τσόλακ, δεν μπόρεσε να δείξει κάτι που να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα. Ο Κροάτης στην περίοδο που έπαιξε […]

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι έκαναν την υπέρβαση για τον Αντόνιο Τσόλακ. Πλήρωσαν 3 εκατομμύρια ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης για τον στράικερ της κροατικής ομάδας. Αλλά ο πρώτος σκόρερ του Κροατικού πρωταθλήματος (20 γκολ), Αντόνιο Τσόλακ, δεν μπόρεσε να δείξει κάτι που να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα.

Ο Κροάτης στην περίοδο που έπαιξε στον ΠΑΟΚ, σκόραρε μόλις ένα γκολ, και αυτό με πέναλτι. Δεν το λες και καλό απολογισμό.

Γιατί πολλοί μπορεί να βρεθούν εκ των υστέρων και να πουν ότι ο Πάμπλο, αλλά και γενικότερα ο δικέφαλος του Βορρά βιάστηκαν. Καλώς η κακώς σε όλες τις ομάδες έτσι είναι η κατάσταση πάνω κάτω. Ζητάνε το άμεσο αποτέλεσμα. Η πίστωση χρόνου δεν υπάρχει στο Ελληνικό λεξιλόγιο.

Δανεικός στην Μάλμε

Αλλά στην Μάλμε που πήγε δανεικός κάνει παπάδες.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Κροάτης έχει αναδειχτεί σε μέγας παστελωτής.

Της έδωσε μια τεράστια πρόκριση επί της Ρέιντζερς

Χτύπησε δύο φορές στο 53′ και το 58′, ο Κροάτης φορ που δεν έπιασε στον Δικέφαλο του Βορρά, και έβαλε την υπογραφή του για τη μεγάλη πρόκριση.  Έφτασε τα πέντε γκολ σε έξι συμμετοχές στα φετινά προκριματικά!

https://www.youtube.com/watch?v=WVwRV6NfrCU

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ