Τον ήθελε πολύ ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Κροάτης δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και τελικά πήγε αλλού να βρει την τύχη του. Μια καλοπληρωμένη μεταγραφή Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι έκαναν την υπέρβαση. Πλήρωσαν 3 εκατομμύρια ευρώ συν 10% ποσοστό […]

Τον ήθελε πολύ ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Κροάτης δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και τελικά πήγε αλλού να βρει την τύχη του.

Μια καλοπληρωμένη μεταγραφή

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι έκαναν την υπέρβαση. Πλήρωσαν 3 εκατομμύρια ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης για τον στράικερ της κροατικής ομάδας. Αλλά ο πρώτος σκόρερ του Κροατικού πρωταθλήματος (20 γκολ), Αντόνιο Τσόλακ, δεν μπόρεσε να δείξει κάτι που να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα.

Ο Κροάτης στην περίοδο που έπαιξε στον ΠΑΟΚ, σκόραρε μόλις ένα γκολ, και αυτό με πέναλτι. Δεν το λες και καλό απολογισμό.

Γιατί πολλοί μπορεί να βρεθούν εκ των υστέρων και να πουν ότι ο Πάμπλο, αλλά και γενικότερα ο δικέφαλος του Βορρά βιάστηκαν. Καλώς η κακώς σε όλες τις ομάδες έτσι είναι η κατάσταση πάνω κάτω. Ζητάνε το άμεσο αποτέλεσμα. Η πίστωση χρόνου δεν υπάρχει στο Ελληνικό λεξιλόγιο.

Δανεικός στην Μάλμε

Αλλά στην Μάλμε που πήγε δανεικός κάνει παπάδες.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Κροάτης έχει αναδειχτεί σε μέγας παστελωτής.

Από παλτό, μέγας παστελωτής

Πρόσφατα με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Ντέγκερφος, σκόραρε για πέμπτη συνεχόμενη φορά, και έχει απολογισμό μέχρι τώρα 8 γκολ σε 12 αγώνες. 

Ποιος είναι ο Τσόλακ

 Ύψος 1.88. Έχει γεννηθεί και έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Γερμανία! Πριν δύο χρόνια πήρε μεταγραφή απ’ την Χοφενχάιμ στην Ριέκα (πρώτα δανεικός και εν συνεχεία με κανονική μεταγραφή), με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 40 συμμετοχές, 26 γκολ και 4 ασίστ και συνολικά με τα χρώματά της μετρά 89 εμφανίσεις, 51 γκολ και 15 ασίστ! Αριθμοί που σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο!

Ο Τσολάκ έχει ήδη τρεις συμμετοχές φέτος με τη Ριέκα, έχοντας σκοράρει μία φορά. Όντας μάλιστα αρχηγός της πιθανής αντιπάλου του Άρη στα προκριματικά του Europa League. Πριν την Ριέκα ήταν στην Χοφενχάιμ, η οποία για χρόνια τον παραχωρούσε δανεικό. Συγκεκριμένα στις Καιζερσλάουτερν, Ντάλμσταντ, Ίνγκολσταντ. Πριν την Χοφενχάιμ είχε αγωνιστεί σε Νυρεμβέργη και Λέχια Γκντανσκ (Πολωνική ομάδα).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι