Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα είναι αρχικά του Γκονζάλο Άβιλα, και δεν αποκλείεται και δεύτερη παρουσία αμυντικού.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Όλα τα βλέμματα είναι πάνω στον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων» Κάρλος Κορμπεράν και στο πως θα παρατάξει τους Πειραιώτες απέναντι στους Σλοβάκους.

Ο Ισπανός κόουτς έχει κάνει αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και φαίνεται να κατασταλάζει κυρίως στο 3-5-2. Η σκέψη του ήταν αρχικά οι τρεις πίσω στην άμυνα να είναι ο Μανωλάς, ο Σισέ και ο Σίμε Βρσάλικο. Αλλά ο πρώτος και ο τρίτος είναι μάλλον εκτός μάχης.

Ο Σίμε Βρσάλικο δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Εκτός προπονήσεων για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Κώστας Μανωλάς και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. 

Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα είναι αρχικά του Γκονζάλο Άβιλα, και δεν αποκλείεται και δεύτερη παρουσία αμυντικού.

Σαν δεξί μπακ – χαφ ποιον υπολογίζει ο 39χρονος τεχνικός; Εδώ είναι και η αλλαγή σε σχέση με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Κορμπεράν θα δώσει όπως όλα δείχνουν φανέλα βασικού σε έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε στα πλάνα του ο Πορτογάλος κόουτς. Ο λόγος για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο 25χρονος Σέρβος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Άβιλα για αυτή τη θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ