Τα πλάνα του Ισπανού κόουτς για το αποψινό ματς.

Απόψε το βράδυ (25/8, 22:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στη ρεβάνς του 1-1 στην Κύπρο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την υποστήριξη σχεδόν 20.000 φιλάθλων τους, αφού το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται κατάμεστο.

Όσο για τα αγωνιστικά τώρα. Οι Πειραιώτες έκαναν χθες την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Κάρλος Κορμπεράν να μην ανακοινώνει 20άδα. Άρα άπαντες είναι σε εγρήγορση.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα κάνει τεράστιες αλλαγές σε σχέση με το ματς στο «ΓΠΣ». Δηλαδή ο Βατσλίκ αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Ολυμπιακού, Μπα και Σισέ το αμυντικό δίδυμο, με την Άβιλα και τον Ρέαμπτσιουκ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Εμβιλά με τον Κούντε δίπλα του και τον Χουάνγκ να έχει το ρόλο δεκαριού. Τώρα ο Κορμπεράν το πιο πιθανό είναι να ρίξει στην «μάχη» τον Γιώργο Μασούρα, που δεν έπαιξε βασικός ούτε στο πρώτο ματς με τον Απόλλωνα ούτε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας τον Ραντζέλοβιτς στον πάγκο. Στην αριστερά πλευρά της επίθεσης θα δούμε τον Ζινκερνάγκελ και στην κορυφή αυτής τον Ελ Αραμπί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ