Τελικά το αποτέλεσμα μετράει και η πρόκριση έχει σημασία, που χωρίς άγχος; πλέον αφού η συνέχεια στους ομίλους είναι κλειδωμένη ο Κορμπεράν μπορεί να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο “Τέχελνε Πόλε για τον επαναληπτικό του 1-1 στο Καραϊσκάκης με την Σλόβαν για την πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμα φορά έβγαλε πολλες παθογένειες στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπόρεσε να βγάλει την ανωτερότητα του, ακόμα και όταν είχε την αριθμητική υπεροχή. Πολύ δουλειά μπροστά του ο Κορμπεράν.

Τελικά το αποτέλεσμα μετράει και η πρόκριση έχει σημασία, που χωρίς άγχος; πλέον αφού η συνέχεια στους ομίλους είναι κλειδωμένη ο Κορμπεράν μπορεί να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δήλωσε πως ο στόχος ήταν να περάσει η ομάδα του στην επόμενη φάση, αλλά χρειάζεται αρκετή δουλειά όπως παραδέχτηκε.

«Είχα πει ότι το αγωνιστικό πνεύμα και η ψυχολογία θα παίξουν τον πρώτο ρόλο. Όταν κρίνεται κάτι τόσο σημαντικό όσο η συνέχεια σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα έχεις προβλήματα. Ήρθαν οι δυσκολίες όπως η σωματική κούραση αλλά η ομάδα έδειξε ότι είχε το πνεύμα να ξεπεράσει τις δυσκολίες αυτές.

Υπάρχουν πολλά να βελτιώσουμε αλλά ο στόχος ήταν πρώτα να προκριθούμε. Το καταφέραμε αλλά χρειάζεται δουλειά. Πολλές φορές οι αλλαγές βγαίνουν άλλες όχι. Η ομάδα όμως χρειάζεται φρεσκάρισμα και είναι απαραίτητες. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να κοιτάξουμε ξανά την κατάσταση των παικτών γιατί πρέπει να είναι έτοιμοι πάντα να βοηθήσουν.

Κάποιες στιγμές παίξαμε άμυνα με τέσσερις, αλλά οι φάσεις μπορεί να έδειχναν ότι παίζουμε με έξι. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν έχεις σημειώσει ένα γκολ προσπαθείς να προστατεύσεις αυτό που έχεις καταφέρει. Αλλάζεις αλλά πολλές φορές δεν τα καταφέρνεις, ο αντίπαλος έκανε πολλές σέντρες. Υπάρχουν πολλά πράγματα να βελτιώσουμε.

Η ένταση του αντιπάλου μας δυσκόλεψε να αμυνθούμε καλύτερα. Χάσαμε μονομαχίες και κινδυνεύσαμε».




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ