Εκτός λίστας έχουν μείνει οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Χασάν, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Φαντιγκά, Κρίστινσον, και ο Ντορόν Λάιντνερ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Όλα τα βλέμματα είναι πάνω στον νέο προπονητή των «ερυθρόλευκων» Κάρλος Κορμπεράν και στο πως θα παρατάξει τους Πειραιώτες απέναντι στους Σλοβάκους.

Ο Ισπανός κόουτς έχει κάνει αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και φαίνεται να κατασταλάζει κυρίως στο 3-5-2.

Ο Σίμε Βρσάλικο δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Εκτός προπονήσεων για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Κώστας Μανωλάς και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. 

Οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα είναι αναγκαίες οπως έδειξαν οι καταστάσεις. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν τις δύο αλλαγές που τους επιτρέπονταν ενόψει των δύο αγώνων.

Εκτός έμεινε ο Ίνμπομ Χουάνγκ, γιατί δεν ήρθαν εγκαίρως τα χαρτιά του από τη ρωσική ομοσπονδία. Βγήκε εκτός λίστας ο Ζοάο Καρβάλιο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αντικαταστάθηκαν από τον Άβιλα και τον Ουσεϊνού Μπα.

Εκτός λίστας έχουν μείνει οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Χασάν, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Φαντιγκά, Κρίστινσον, και ο Ντορόν Λάιντνερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ