O Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για όλα απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, για την πρόκριση στο Europa League. 

O Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τα δώσει όλα για όλα απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, για την πρόκριση στο Europa League. 

Μια σημαντική επιστροφή και μια εξίσου σημαντική απουσία όμως έρχεται για να ταράξει τα πλάνα του Κορμπεράν. Καθώς, από την μία ο Κώστας Μανωλάς θα βρίσκεται στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού, από την άλλη όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση του «Τεχέλνε Πόλε», καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Μια απουσία που προστίθεται σε εκείνες των Σίμε Βρσάλικο και Θανάση Ανδρούτσου οι οποίοι είναι εκτός από την περασμένη εβδομάδα, με θλάσεις, ενώ εκτός λογικά θα  μείνει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού.

Τι δοκιμάζει τώρα ο προπονητής του Ολυμπιακού…

Ο τεχνικός των Πειραωτών δοκίμασε Ουσεϊνού Μπα στο πλευρό του Παπ Αμπού Σισέ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακου. Με τους δύο Σενεγαλέζους να είναι, λογικά, οι δύο παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού για το παιχνίδι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ