Ο Ολυμπιακός από την στιγμή που πήραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή ένα γρήγορο γκολ, έβρισκε περισσότερους χώρους και είχε τις ευκαιρίες τους να διπλασιάσει τα τέρματα του. 

Ο πιο σημαντικός αγώνας της φετινής σεζόν ήταν αυτός ανάμεσα σε ΟλυμπιακόςΑπόλλων Λεμεσού στο Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 1-1 της Κύπρου, για μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Χουάνγκ, Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Λεμεσού: Γιοβάνοβιτς, Πέιμπερνς, Ρομπέρζ, Μαυρίας, Κάμας, Σαχάρ, Κόλ, Φέλιξ, Πίττας, Χέντι, Ντιγκινί.

Ο Ολυμπιακός, εάν περνούσε τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα μπει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση του Europa League.

Επεισόδια με τους φιλάθλους του Απόλλων Λεμεσού

Με το καλημέρα ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Στο 2′ ΄έπειτα από γέμισμα η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μαυρία, ο Ρέαμπτσιουκ πήρε την μπάλα και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα πάρε βάλε προς τον Μασούρα, και έκανε εύκολα το 1-0. Γκολ με την επιστροφή του στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός από την στιγμή που πήραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή ένα γρήγορο γκολ, έβρισκε περισσότερους χώρους και είχε τις ευκαιρίες τους να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Απόλλωνας προσπαθούσε αλλά χωρίς να έχει δημιουργήσει τις κλασικές ευκαιρίες.

Στο 60% υπέρ του Απόλλωνα ήταν η κατοχή της μπάλας, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν δεχθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Με θέση πρόκρισης πήγε στα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός και σίγουρα το άγχος έχει μεταφερθεί στην πλευρά των Κυπρίων.

Οι οπαδοί του Απόλλων Λεμεσού

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ