Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Θρύλου, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, αλλά και για την εξαιρετική εμφάνιση του Πορόζο.

 Σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κατέθεσε όλη την ποιότητα και την ψυχή του και πήρε την πρώτη του νίκη για τη σεζόν στο Europa League! Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», με γκολ του Φορτούνη (33′) και αυτογκόλ του Ογκμπόνα (45+1′) νίκησαν 2-1 την κάτοχο του Conference League και 9η της φετινής Premier League, Γουέστ Χαμ.

Μαρτίνεθ: «10 με τόνο στον κόσμο, χαρούμενοι με τον Πορόζο»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο σκόρερ του πρώτου γκολ των «ερυθρόλευκων» και αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μίλησε για τη μεγάλη βραδιά των Πειραιωτών, ενώ σχολίασε και το πως πέτυχε το γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φορτούνης:

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ, μέσα σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Θρύλου, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, αλλά και για την εξαιρετική εμφάνιση του Πορόζο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το ματς: “Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ευτυχισμένος, κερδίσαμε σε δύσκολο παιχνίδι και με την αξία μας. Είμαι ευτυχισμένος για το πώς παίξαμε, σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης. Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, είμαστε ευτυχισμένοι, σημαντική διοργάνωση για εμάς. Είχαμε δουλέψει πολύ”.

Για την εμφάνιση αν είναι δήλωση για τις δυνατότητές της: “Το ποδόσφαιρο είναι το παρών, σημασία έχει τι κάνεις σήμερα, χωρίς υπερβολές όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, χωρίς φιέστες στις επιτυχίες. Μού είχαν μιλήσει για τις μεγάλες βραδιές του Ολυμπιακού, είχα την ευκαιρία να ζήσω μία. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα, είμαστε ένα. Παίρνει δέκα με τόνο. Ήμασταν ένα, γι’ αυτό καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”.






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ