Είναι πλέον οριστικό. Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπειτα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με το νοσοκομείο Metropolitan ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θεωρώντας πως «έπαιξε βρώμικο παιχνίδι» με την υπόθεση του Χουάνκαρ στο διακοπέν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπειτα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Μετά το πρωτοβάθμιο όργανο της Superleague, ήρθε και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να διατηρήσει τις ποινές στους Ερυθρόλευκους, που χάνουν οριστικά το παιχνίδι με σκορ 3-0, τους αφαιρείται ένας βαθμός και θα εκτίσουν τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, απέναντι σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή, απέρριψε τόσο την έφεση του Ολυμπιακού, όσο κι εκείνη του Παναθηναϊκού για την κύρια παρέμβαση που είχε κάνει, αλλά πλέον αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού αποφασίστηκε η οριστική δικαίωση των θέσεων του Τριφυλλιού.

Πλέον μένει να φανεί αν η πειραϊκή ΠΑΕ θα προσφύγει και στο CAS όπως είχε προαναγγείλει το προηγούμενο διάστημα.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός παραμένει οριστικά μόνος πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, στο +4 από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και στο +5 από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά αμφότερες τις εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθμόν 280/27-10-2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις.

(αγώνας της 22/10/2023, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για το πρωτάθλημα της Super League 1)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ