Την προσπάθεια των παικτών του κρατά ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού.

O Aπόλλων Λεμεσού αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τον Ολυμπιακό για το Europa League. Ο Ντέιβιντ Καταλά μίλησε στο τέλος του ματς και δήλωσε πως είναι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του.

Όσα δήλωσε ο Καταλά:

Το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ παράξενο συναίσθημα το να χάνεις στα πέναλτι. Νιώθουμε περήφανοι για την εμφάνισή μας σήμερα. Περήφανοι για τους παίκτες μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Τους ακούσαμε σήμερα»

Το εάν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο: «Ναι πιθανώς να έπρεπε να ρισκάρουμε παραπάνω. Ίσως να έχετε δίκιο. Είχαμε όμως και παίκτες με πρόβλημα. Το καλύτερο ήταν να κρατάμε μπάλα και να μην ρισκάρουμε. Είδαμε πως και ο αντίπαλος ήταν επικίνδυνος. Στο τέλος είναι τα πέναλτι. Κρατάμε τα θετικά»

«Δεν έχει σημασία τι προτιμώ. Τώρα θα παίξουμε στο Conference και θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Τώρα αποκλειστήκαμε. Να δείξουμε και στη συνέχεια και τον χαρακτήρα και την νοοτροπία που είχαμε σήμερα»

Τον Ζράντι, τον Χ. Κυριάκου, τον Πίττα και τον Μαυρία που είχαν πρόβλημα: «Δεν ξέρω τι έχουν ακριβώς. Ο Χάμπος έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Τελειώσαμε τον αγώνα με χαμηλή ενέργεια. Ο Γιοβάνοβιτς, ο γκολκίπερ, είχε πρόβλημα και δεν μπορούσε να προπονηθεί. Είμαι περήφανος για αυτούς. Με αυτή τη νοοτροπία θα κάνουμε πολλά φέτος»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ