Europa League

Europa League: Στον τελικό Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ – Δείτε τα highlights! (vid)

Europa League: Στον τελικό Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ – Δείτε τα highlights! (vid) | sports365.gr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Βιγιαρεάλ προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στο Γκντάνσκ της Πολωνίας. Στις 26 Μαΐου αναμένεται να κοντραριστεί η Αγγλική ομάδα, με αντίπαλο την Ισπανική. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να ηττήθηκαν από τη Ρόμα, όμως το 6-2 του πρώτου ματς δεν άφηνε περιθώρια. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Βιγιαρεάλ προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στο Γκντάνσκ της Πολωνίας.

Στις 26 Μαΐου αναμένεται να κοντραριστεί η Αγγλική ομάδα, με αντίπαλο την Ισπανική.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να ηττήθηκαν από τη Ρόμα, όμως το 6-2 του πρώτου ματς δεν άφηνε περιθώρια.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τον Έντισον Καβάνι στο 39’, ενώ η Ρόμα μέσα σε τρία λεπτά πήρε κεφάλι στο σκορ. Σκόρερ οι Τζέκο (57’) και Κριστάντε (60’). Ο Καβάνι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 68’, ενώ στο 83’ το τελικό σκορ έγραψε με αυτογκόλ ο Άλεξ Τέλες.

Ρόμα: Μιράντε, Σμόλινγκ (30′ Νταρμπό), Ιμπάνιες, Μπρούνο Πέρες (69′ Σαντόν), Κάρσντορπ, Κριστάντε, Μαντσίνι, Πέδρο (76′ Ζαλέβσκι), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Τζέκο (76′ Μαγιοράλ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαγκουάιρ, Μπαΐγί, Γουάν-Μπισάκα (46′ Γουίλιαμς), Σο (46′ Τέλες), Φαν Ντε Μπέεκ, Φρεντ, Γκρίνγουντ, Μπ. Φερνάντες (84′ Μάτα), Πογκμπά (64′ Μάτιτς), Καβάνι (73′ Ράσφορντ)

Στη δεύτερη αναμέτρηση των ημιτελικών του θεσμού, η Άρσεναλ φιλοξένησε τη Βιγιαρεάλ. Η «λευκή» ισοπαλία (0-0) έδωσε την πρόκριση στην Ισπανική ομάδα, χάρη στο σκορ του πρώτου αγώνα. Εκεί να θυμίσουμε είχε πάρει τη νίκη η Βιγιαρεάλ με 2-1.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Μπεγερίν (90+1′ Ενκετιά), Χόλντινγκ, Μάρι, Τίερνι (80′ Γουίλιαν), Πάρτεϊ, Σακά, Έντεγκααρντ (66′ Μαρτινέλι), Σμιθ Ρόου, Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ (80′ Λακαζέτ)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρούλι, Γκασπάρ, Αλμπιόλ, Τόρες, Πεδράθα (90+1′ Α. Μορένο), Τσουκουέζε (30′ Πίνο, 90+1′ Γκόμεθ), Παρέχο, Κοκλέν, Τριγκέρος, Ζ. Μορένο, Αλκάθερ (72′ Μπάκα)

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρόμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ