Ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική.

Ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική. Ενδιαφέροντα παιχνίδια σε Ρώμη και Μάντσεστερ, με την Λάτσιο να παρασύρει την Φέγενορντ στο 4-1 και την Γιουνάιτεντ να ηττάται από την Σοσιεδάδ με 0-1.

Πιο αναλυτικά:

Ερυθρός Αστέρας – Μονακό

Το απόλυτο μηδέν, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες δόξας. Με τους Σέρβους να φοβούνται τους Μονεγάσκους, και την Μονακό να φοβάται τον Αστέρα. Το 0-0 χάλασε με πέναλτι ο Εμπολό, στο 73ο λεπτό. Δίνοντας την νίκη στην Μονακό.

Λάτσιο – Φέγενορντ

Ιδανικό πρώτο ημίχρονο από την Λάτσιο απέναντι στους Ολλανδούς. Με τον Λουίς Αλμπέρτο να ανοίγει το σκορ πριν συμπληρωθούν 5 λεπτά. Σειρά πήραν ο Φελίπε Άντερσον και ο Βεσίνο, στο 15ο και 28ο λεπτό αντίστοιχα. Ο Βεσίνο πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 63ο λεπτό. Με την Φέγενορντ να καταφέρνει απλώς να πετύχει το γκολ της τιμής στο 70ο λεπτό με σκόρερ τον Χιμένεθ. Ο οποίος έγραψε με 2ο προσωπικό τέρμα το τελικό 4-2 στη Ρώμη. !




Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμήθηκε τον παλιό – καλό της εαυτό και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της στο Ολντ Τράφορντ. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς κύλησε στο 0-0. Όμως η Σοσιεδάδ σκόραρε με τον Μπράις Μέντεζ να μην αστοχεί από τα 11 βήματα. Ένα γκολ που έμεινε μέχρι το φινάλε. Δίνοντας την νίκη στην ισπανική ομάδα.














Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ