Ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική.

Ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League με συναρπαστικές αναμετρήσεις στην πρώτη αγωνιστική. Ενδιαφέροντα παιχνίδια με μεγάλες νίκες για Μπράγκα και Σεντ Ζιλουάζ. Που επικράτησαν των Μάλμε και Ουνιόν εκτός έδρας.

Πιο αναλυτικά:

Μάλμε- Μπράγκα

Με σκόρερ τον Μπρούνο Ροντρίγκες, η Μπράγκα άνοιξε το σκορ στο ημίωρο της αναμέτρησης, θέτοντας τις πρώτες βάσεις για την νίκη της σε μια δύσκολη έδρα. Με τον Χόρτα στο 70 λεπτό να σφραγίζει την νίκη και να γράφει το τελικό 0-2.




Ουνιόν Βερολίνου – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ

Ο Λίνεν έκοψε τον γόρδιο δεσμό για τους φιλοξενούμενους στο 39ο λεπτό. Ανοίγοντας το σκορ και δίνοντας προβάδισμα για την ομάδα του. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε και έδωσε μεγάλο διπλό με 0-1 για την Ουνιόν.

PSV  – Μπόντο Γκλιμτ

Η παλιά – καλή Μπόντο, με τον Γκρόμεκ να ανοίγει το σκορ στο 44ο λεπτό, λίγο πριν την ανάπαυλα.Βάζοντας σε θέση οδηγού την φιλοξενούμενη ομάδα.

Στο Β ημίχρονο οι Ολλανδοί αντέδρασαν. Και στο 63ο λεπτό σκόραραν με τον Γκάκπο. Δεν κατάφεραν όμως να πάρουν την νίκη με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.










Φενέρμπαχτσε – Ντιναμό Κιέβου

Ανώτερη και πιο εύστοχη, η Φενέρ μπήκε δυνατά στο ματς, με τον Γκουστάβο Ενρίκε να σκοράρει και να γράφει το 1-0 στην αρχή του πρώτου μέρους. Οι παίκτες της τουρκικής ομάδας είχαν και άλλες χαμένες ευκαιρίες, δεν κατάφεραν όμως να κλειδώσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Τσιγκάνκοφ όμως στο 64ο λεπτό έγραψε το 1-1. Ισοφαρίζοντας για την Ντιναμό.

Η Φενέρ όμως μίλησε στο φινάλε του αγώνα. Με τον Μπατσουαγί να λυτρώνει την ομάδα του και να δίνει την νίκη με 2-1.










Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ