Οι «τρικολόρ» έκαναν… πάρτι στο Παρίσι.

H Γαλλία ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Ολλανδία, την υποδέχθηκε στο «Stade De France» και τη διέλυσε με 4-0 στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2024.

Oι ομάδες, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα τελικά στη Γερμανία, θα πρέπει να τερματίσουν σε μία από τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου τους.

Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία, από τα πλέι οφ του UEFA Nations League.

Στο δεύτερο όμιλο οι «τρικολόρ» σημείωσαν την πρώτη νίκη τους, όπως έκανε και η Εθνική Ελλάδας, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ που σημείωσε δύο γκολ, στο 21’ και στο 88’.

Ο Αντουάν Γκιεζμάν σκοράροντας μόλις στο 2’ έδωσε άλλον… αέρα στους «τρικολόρ», οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 8’ με τον Νταγιό Ουπαμεκανό και επί της ουσίας έκοψαν τα φτερά των «οράνιε».

Οι Ολλανδοί ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, μένοντας μακριά από τον καλό εαυτό τους.

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Κονατέ, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί (76′ Καμαβινγκά), Γκριεζμάν (76′ Φοφανά), Ραμπιό (90′ Τουράμ-Ουλιέν), Κομάν (67′ Ντιαμπί), Μουανί (76′ Ζιρού), Εμπαπέ.

Ολλανδία: Σίλεσεν, Τίμπερ, Γκερτράουντα (90′ Μαλάσια), Φαν Ντάικ, Ακέ, Ντε Ρον (67′ Μπλιντ), Βαϊνάλντουμ, Τέιλορ (34′ Βέχορστ), Μπέρχαους (68′ Μάλεν), Ντεπάι, Σίμονς (68′ Κλάασεν)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Γαλλίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ολλανδίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ