Η Εθνική U21 παραχώρησε ισοπαλία στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Στην πρεμιέρα της στην προκριματική φάση του Euro U21 2025 η Εθνική Ελπίδων παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην αντίστοιχη της Λευκορωσίας στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα, μοιρασμένο το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Ο Χρήστος Τζόλης σημείωσε το «γαλανόλευκο» γκολ.

Οι Λευκορώσοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, αλλά το σουτ του Καρπίσκι βρήκε το δοκάρι του Τζολάκη στο 7΄.

Η Εθνική όμως ήταν πιο αποτελεσματική και μετέτρεψε σε γκολ τη δική της πρώτη κλασσική ευκαιρία στο 11΄. Ο Σουρλής πέρασε την ασίστ στον Τζόλη, που με μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Λευκορωσία ισοφάρισε με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού της Κάζαραμπ που αξιοποίησε τη σέντρα ακριβείας του Ζίνοβιτς..

Ελλάδα: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56΄ Ζούγλης), Κίτσος, Παναγιώτου, Μεταξάς, Κουρφαλίδης (68΄ Τζαβίδας), Τζόλης, Κρυπαράκος (56΄ Κατσουλίδης), Σουρλής (80΄ Λιάτσος), Κοσίδης (56΄ Νιάρχος), Χρυσόπουλος.

Λευκορωσία: Κοζάκεβιτς, Σκίμπσκι, Κάζαραμπ, Γιακούσεβιτς, Κάλινιν, Ντουσέοβσκι (85΄ Κουζνέτσοβ), Ντεμτσένκο (52΄ Κοβάλεβιτς), Ζίνοβιτς, Καρπίτσκι (64΄ Ρόβντο), Μπαρκούσκι (64΄ Λατίκοβ), Ρίλατς.

Τον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με τη Λευκορωσία παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Γουστάβο Πογέτ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ