Ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Euro 2025.

Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ΕΛΠΕΝ, στα Σπάτα, ολοκληρώθηκε το εξαήμερο προπονητικό καμπ της Εθνικής Ελλάδας Ελπίδων στην Αθήνα.

Οι προπονήσεις και η φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ Β εντάσσονται στο στάδιο προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στην τελευταία προπόνηση, το Σάββατο (03/06), όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε προπονητικό διπλό για μία ώρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος, είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους του παίκτες που είχαν κληθεί στην αποστολή και τόνισε ότι είδε αρκετά στοιχεία που τον ικανοποιήσαν.

Όπως παραδέχθηκε: «H συγκέντρωσή μας ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να κάνουμε κάποιες προπονήσεις, να δουλέψουμε στο τακτικό και πνευματικό τομέα με στόχο να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο αγωνιστικό μας πλάνο.

Εκμεταλλευτήκαμε αυτές τις προπονήσεις, δουλέψαμε και στη νοοτροπία που θέλουμε να έχουν όλα τα παιδιά στους επόμενους αγώνες.

Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση όλων των ποδοσφαιριστών σε αυτό το προπονητικό καμπ.

Είναι μεγάλο το διάστημα έως τον Σεπτέμβριο, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δουλέψουν όλο το καλοκαίρι σε αυτά που σχεδιάσαμε στις προπονήσεις».

Η επόμενη συγκέντρωση της «γαλανόλευκης» είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν από την αναμέτρηση με την Ανδόρα (12/09) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Euro U21.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Ελλάδος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ