Ο Άγιαξ έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως η ομάδα που ξέρει να πουλάει καλύτερα από κάθε άλλη. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Άγιαξ έχει μείνει στη συνείδηση του κόσμου ως η ομάδα που ξέρει να πουλάει καλύτερα από κάθε άλλη. Και αυτή είναι η αλήθεια.

Παλιά τους τέχνη κόσκινο και εμείς απλά τους παρακολουθούμε… Τα χρήματα που βγάζουν είναι τρελά και επιβεβαιώνεται στις τέσσερις περιπτώσεις που θα αναφέρουμε.

Η συζήτηση επανέρχεται με αφορμή την μετακίνηση του Άντονι από τον “Αίαντα” στην Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antony Santos (@antony00)

Οι Ολλανδοί τον πούλησαν με ποσό ρεκόρ 95 εκατομμύρια ευρώ ενώ τον αγόρασαν με μόλις 15,8 το 2018.

Ακολουθούν ακόμα τρεις τέτοιες περιπτώσεις: *Λισάντρο Μαρτίνες 24 ετών μετακινήθηκε επίσης στην Γιουνάιτεντ 57,4 εκατομμύρια ευρώ. Ο Άγιαξ έδωσε μόλις 7 για να τον αποκτήσει από την αργεντίνικη Ντιφένσα!

*Επόμενος στη λίστα μας, ο Ματίας Ντε Λιχτ. Next big thing που έκανε γρήγορα το μεγάλο άλμα εκτός Άγιαξ. Ηγέτης της άμυνας του “Αίαντα” έφυγε 85,5 εκατομμύρια ευρώ. Το πιο εντυπωσιακό; Άνηκε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ, συνεπώς δεν κόστισε τίποτα!

*Τελευταίο παράδειγμα ένας παίκτης της ίδιας φουρνιάς. Φρανκ Ντε Γιονγκ. Αποχώρησε την ίδια περίοδο με τον Ντε Λιχτ και όχι τζάμπα εννοείται! 75 εκατομμύρια ευρώ έδωσε η Μπαρτσελόνα, τη στιγμή που ο Άγιαξ τον αγόραζε με 10 από την Βίλεμ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ