Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με το μυαλό και όχι με τα πόδια», είχε πει κάποτε ο «πατέρας» του «Total Football», Γιόχαν Κρόιφ. Τρανό παράδειγμα ένα… παιδί του.

Ο μεγάλος Ολλανδός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε με τις φανέλες των: Άγιαξ, Ρεαλ Μαδρίτης, Ίντερ, Γαλατάσαραϊ, Νις και Αλ Γκαράφα. «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται με το μυαλό και όχι με τα πόδια», είχε πει κάποτε ο «πατέρας» του «Total Football», Γιόχαν Κρόιφ. Τρανό παράδειγμα ένα… παιδί του. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

 O Oλλανδός υπήρξε από τους παίκτες που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά λόγω… εγκεφάλου.

Ο Ολλανδός παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής έκλεισε την καριέρα του στο χορτάρι, αλλά φαίνεται πως άνοιξε το στόμα του. Ο Γουέσλι Σνάιντερ… έχει φτιάξει κοιλιά και δεν θυμίζει σε τίποτα παίκτη που πριν λίγο καιρό έπαιζε επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 37χρονος Σνάιντερ σε μια συνέντευξη που έδωσε μίλησε και για την  ζωή του

“Μπορούσα να γίνω σαν τον Μέσι ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Απλά δεν ένιωθα έτσι. Απολάμβανα τη ζωή, ίσως είχα ένα ποτήρι κρασί στο δείπνο. Ο Μέσι και ο Ρονάλντο ήταν διαφορετικοί, έκαναν πολλές θυσίες, αλλά ήταν ΟΚ από πλευράς μου. Η καριέρα μου, ωστόσο ήταν θαυμάσια”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ