Το Περού έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι με το Εκουαδόρ έληξε ισόπαλο 2-2 και πλέον το Περού είναι στην 3η θέση με 4 πόντους. Eνώ το Εκουαδόρ βρίσκεται στους 2 πόντους. Mε τη Βενεζουέλα που μετράει τους ίδιους πόντους και να είναι ουραγός. Ο Τάπια με αυτογκόλ έβαλε […]

Το Περού έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι με το Εκουαδόρ έληξε ισόπαλο 2-2

και πλέον το Περού είναι στην 3η θέση με 4 πόντους. Eνώ το Εκουαδόρ βρίσκεται στους 2 πόντους. Mε τη Βενεζουέλα που μετράει τους ίδιους πόντους και να είναι ουραγός.

Ο Τάπια με αυτογκόλ έβαλε μπροστά το Εκουαδόρ στο 23ο λεπτό. Tο οποίο μάλιστα έκανε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και το 2-0. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντίας απ’ τα δεξιά. O Πρεσιάδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, το Περού στο δεύτερο μέρος επέστρεψε παίρνοντας την ισοπαλία. Στο 49ο λεπτό ο Κουέβα είδε τον Λαπαντούλα μέσα στην περιοχή. O οποίος πλάσαρε για το 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 54ο λεπτό απ’ τον Καρίγιο σε μία αντεπίθεση των Περουβιανών.

Εκουαδόρ: Γκαλίντες, Εστουπινιάν, Χινκάπ, Αρμπολέδα, Άνχελο Πρεσιάδο, Άιρτον (90′ Μαρτίνες) Πρεσιάδο, Καϊσέδο, Μέντες (81′ Νομπόα), Φράνκο (82′ Καϊσέδο, Ντίας (64΄Μένα), Καμπάνα (64′ Εστραδά)

Περού: Καλέσκε, Κόρζο, Ράμος, Τράουκο, Τάπια, Γιοτούν (90′ Ιμπέρικο), Καρίγιο, Πένια (78′ Καρταγκένια), Κουέβα (86′ Αραούχο), Λαπάντουλα (78′ Ορμένιο)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa América

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ