Ο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι ένας συμπαίκτης του προσπάθησε με «αθέμιτο» τρόπο να του πάρει τη θέση.

Ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών που πάτησαν στο χορτάρι. Ο Βραζιλιάνος ήταν φανταστικός, δημιούργησε ένα θρύλο γύρω από το όνομά του και απέκτησε το παρατσούκλι «φαινόμενο».

Έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου και απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς. Το «φαινόμενο» μετράει ένα απίθανο ρεκόρ συμμετοχών/γκολ στην καριέρα του. Ειδικότερα, σε συλλογικό επίπεδο μέτρησε 295 γκολ και 76 ασίστ σε 453 συμμετοχές. Σκόραρε δηλαδή λίγο παραπάνω από 1 γκολ κάθε 2 αγώνες.

Το 1997 ο Βραζιλιάνος επιθετικός θεωρούνταν ως ο καλύτερος παίκτης παγκοσμίως . Έκανε «όργια» με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ήταν η σημαία και ο πιο πολύτιμος παίκτης της Εθνικής Βραζιλίας. Στο τέλος της χρονιάς κέρδισε την πρώτη από τις 2 χρυσές μπάλες. 

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο συμπαίκτη του στη «σελεσάο», τον Ρομάριο. Ο Βραζιλιάνος θεωρούνταν εκείνη την εποχή ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Ο Ρομάριο καταλάβαινε ότι δεν έχει και πολλές ελπίδες να αγωνιστεί ως βασικός. Έτσι, προσπάθησε με «αθέμιτο» τρόπο να πάρει τη θέση του Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Βραζιλίας.

Μιλώντας στο Twitch show Bobo TV, για το Football Italia, ο Ρονάλντο μας διηγείτε ακριβώς το τι συνέβη:

«Έμαθα πολλά και από τον Ρομάριο και από τον Μπεμπέτο. Αποτελούσαν έμπνευση για μένα ακόμα κι αν ο Ρομάριο ήταν πουτ@@ς γιος γιατί ανάγκαζε εμάς τους νεαρούς παίκτες να του καθαρίζουμε τα παπούτσια ή να του φέρνουμε καφέ» είπε αρχικά.

«Λίγα χρόνια αργότερα, το 1997 ήμουν ήδη σημαντικός παίκτης έχοντας κερδίσει και τη Χρυσή Μπάλα. Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ενώ προετοιμαζόμασταν για το Copa America, ο Ρομάριο μου είπε ξαφνικά: ‘Ετοιμάσου, θα βγούμε απόψε, μην ανησυχείς’. Είχε ετοιμάσει μια σκάλα για να σκαρφαλώσει στον τοίχο του ξενοδοχείου και από την άλλη πλευρά μας περίμενε ένα ταξί.
Γυρίσαμε στις 5 το πρωί και την επόμενη μέρα ήμουν εξουθενωμένος στην προπόνηση. Κατάλαβα ότι ο Ρομάριο το έκανε επίτηδες για να με κουράσει και να πάρει τη θέση μου στην αρχική ενδεκάδα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ