Νόβακ Τζόκοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που βρίσκεται στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι για μια ακόμα φορά σε τελικό του Ρολάν Γκαρός αλλά απέναντι του έχει τον διψασμένο για διακρίσεις Στέφανο Τσιτσιπά. Στις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι ο Τσιτσιπάς έχει επιτύχει δύο νίκες απέναντι στον Σέρβο τενίστα, σε σύνολο έξι […]

Νόβακ Τζόκοβιτς – Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που βρίσκεται στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι για μια ακόμα φορά σε τελικό του Ρολάν Γκαρός αλλά απέναντι του έχει τον διψασμένο για διακρίσεις Στέφανο Τσιτσιπά.

Στις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι ο Τσιτσιπάς έχει επιτύχει δύο νίκες απέναντι στον Σέρβο τενίστα, σε σύνολο έξι μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Η πιο θρυλική τους αναμέτρηση ήταν πέρσι πάλι για το Ρολάν Γκαρός και ο Σερβος είχε κερδίσει με 3-2 μετά από ένα αξέχαστο αγώνα που διήρκεσε τέσσερις ώρες.

Μαγικά πράγματα βλέπουμε σήμερα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros!

Σήμερα ο Στέφανος ξεκίνησε ιδανικά κερδίζοντας το πρώτο σετ. Αλλά είναι ασταμάτητος και πήρε σχετικά εύκολα και το δεύτερο σετ φέρνοντας τον μεγάλο Νόβακ σε απόγνωση.

Λογικό μετά το 2-0 εις βάρος του ο Νοβακ να βγάλει αντίδραση και ανεβασμένος αρκετά κέρδισε το τρίτο σετ και μείωσε σε 2-1. Δεν περιμέναμε άλλωστε εύκολο αγώνα για οποίον και αν κερδίσει.

Δεν πανηγύρισε στο 2-1 ο Νόλε

Ασταμάτητος ο Στέφανος πήρε και το 2ο σετ

Δείτε και τις καλύτερες στιγμές του 1ου σετ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ