Roland Garros:  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και προηγήθηκε 2-0 σετ, όμως ο μπαρουτοκαπνισμένος Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την πρώτη ανατροπή της καριέρας του σε τελικό Grand Slam και τελικά κέρδισε με (6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4) Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, όταν προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να συνδυάσει τον πρώτο τελικό grand […]

Roland Garros:  Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και προηγήθηκε 2-0 σετ, όμως ο μπαρουτοκαπνισμένος Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την πρώτη ανατροπή της καριέρας του σε τελικό Grand Slam και τελικά κέρδισε με (6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4)

Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, όταν προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να συνδυάσει τον πρώτο τελικό grand slam στην καριέρα του με τον τίτλο του Roland Garros.

Το “παραμύθι” του “χρυσού” παιδιού του τένις!

Η πορεία του ξεκίνησε πριν 17 χρονιά από τα χωμάτινα γηπεδάκια της Γλυφάδας για να κατακτήσει το παγκόσμιο τένις.

Ο άγνωστος… Στέφανος Τσιτσιπάς
Ήταν μόλις εννιά ετών ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι θα ασχοληθεί με το τένις. Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Ο μικρός πέρασε πολλά. Από την κατσάδα της μητέρας του για να γίνει ένας καλός άνθρωπος μέχρι και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν κινδύνευσε να πνιγεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ