Roland Garros – Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς:  Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που βρiσκόταν στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν για μια ακόμα φορά σε τελικό του Ρολάν Γκαρός αλλά απέναντι του είχε τον διψασμένο για διακρίσεις Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και προηγήθηκε 2-0 σετ, όμως ο μπαρουτοκαπνισμένος Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την πρώτη ανατροπή της […]

Roland Garros – Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς:  Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που βρiσκόταν στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν για μια ακόμα φορά σε τελικό του Ρολάν Γκαρός αλλά απέναντι του είχε τον διψασμένο για διακρίσεις Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και προηγήθηκε 2-0 σετ, όμως ο μπαρουτοκαπνισμένος Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την πρώτη ανατροπή της καριέρας του σε τελικό Grand Slam και τελικά κέρδισε με (6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4)

Κατέκτησε το  Roland Garros και έγινε ο τρίτος στην ιστορία με δύο Career Grand Slams.

Η πτώση του Νόβακ στο απίστευτο dropshot του Στέφανου

Στις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι ο Τσιτσιπάς είχε επιτύχει δύο νίκες απέναντι στον Σέρβο τενίστα, σε σύνολο έξι μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Η πιο θρυλική τους αναμέτρηση ήταν πέρσι πάλι για το Ρολάν Γκαρός και ο Σερβος είχε κερδίσει με 3-2 μετά από ένα αξέχαστο αγώνα που διήρκεσε τέσσερις ώρες.

Μια από τα ίδια και σήμερα σε ένα αγώνα θρίλερ με ανατροπές και ιδιαίτερες στιγμές.

Έκπληκτικό τένις και 1-0 σετ ο Στέφανος!

Μαγικά πράγματα είδαμε στο ξεκίνημα του τελικού από τον Στέφανο Τσιτσιπά που παίζοντας καταπληκτικό τένις και πολύ καλά διαβασμένος στα “κόλπα” του Νόβακ κατάφερε αν προηγηθεί με 2-0.

Σήμερα ο Στέφανος ξεκίνησε ιδανικά κερδίζοντας το πρώτο σετ. Ήταν ασταμάτητος και πήρε σχετικά εύκολα και το δεύτερο σετ φέρνοντας τον μεγάλο Νόβακ σε απόγνωση.

Δεν πανηγύρισε στο 2-1 ο Νόλε

Λογικό μετά το 2-0 εις βάρος του ο Νοβακ να βγάλει αντίδραση και ανεβασμένος αρκετά κέρδισε το τρίτο σετ και μείωσε σε 2-1. Δεν περιμέναμε άλλωστε εύκολο αγώνα για οποίον και αν κερδίσει.

Ο Τζόκοβιτς άλλαξε μπλούζα αλλά και “τσιπάκι” και είδαμε άλλο παιχνίδι.

Ο Στέφανος στο 4ο σετ έδειξε ότι έχει ένα πρόβλημα με την μέση του.

Τελικά ο Σέρβος τενίστας έκανε ολική επιστροφή στον αγώνα και ισοφάρισε σε 2-2 και πλέον έχουμε αγών θρίλερ. Κάτι όπως τον περσινό τους αγώνα πάλι στο Ρολάν Γκαρός

Φανταστικό ράλι και βολέ από τον Στέφανο!

Με φόρα και στο πέμπτο σετ πήρε προβάδισμα από την αρχή ο Σέρβος, αν και ο Στέφανος έκανε ότι μπορούσε αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Τζόκοβιτς να κατακτήσει τον τίτλο.

Ν.Τζόκοβιτς – Στ.Τσιτσιπάς 3-2 | HIGHLIGHTS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο μεγάλος νικητής του Roland Garros 2021!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ