Ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο ΜΠΑΜ με την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια. Αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο όνομα με ένα τεράστιο συμβόλαιο. Χεζόνια και Νέντοβιτς μαζί….Μιλάμε για την μεγάλη επιστροφή του Παναθηναϊκού. «Αν ήμουν ελεύθερος και δεν δεσμευόμουν με κάποια ομάδα θα πήγαινα στην Αθήνα περπατώντας από την Κροατία για να […]

Ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο ΜΠΑΜ με την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια. Αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα, αλλά μιλάμε για ένα τεράστιο όνομα με ένα τεράστιο συμβόλαιο. Χεζόνια και Νέντοβιτς μαζί….Μιλάμε για την μεγάλη επιστροφή του Παναθηναϊκού.

«Αν ήμουν ελεύθερος και δεν δεσμευόμουν με κάποια ομάδα θα πήγαινα στην Αθήνα περπατώντας από την Κροατία για να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Το έκανε πράξη ο παιχταράς, αλλά όχι και με τα πόδια…με αεροπλανάκι. Και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μες την τρελή χαρά του έδειξαν την αγάπη τους με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.

Ο Κροάτης περιφερειακός απόλαυσε τις στιγμές ίσως και περισσότερο από τους φίλους της νέας του ομάδας, με αποτέλεσμα να γράψει στο Twitter πως “δεν έχω λόγια, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ. Τα καλύτερα γενέθλια όλων των εποχών“.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ