Το γερμανικό Playboy παίρνει ήδη το… χρυσό μετάλλιο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Στο εξώφυλλό του, λίγες μέρες πριν από τους αγώνες, φιλοξενεί τρεις εντυπωσιακές Γερμανίδες αθλήτριες. Ποζάρουν με… τα ελάχιστα δυνατά και μήνυμα: “Είναι γι’ αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά”.   View this post on Instagram   A post shared by […]

Το γερμανικό Playboy παίρνει ήδη το… χρυσό μετάλλιο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Στο εξώφυλλό του, λίγες μέρες πριν από τους αγώνες, φιλοξενεί τρεις εντυπωσιακές Γερμανίδες αθλήτριες. Ποζάρουν με… τα ελάχιστα δυνατά και μήνυμα: “Είναι γι’ αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Playboy Deutschland (@playboygermany)


Οι αθλήτριες είναι, από αριστερά, η κολυμβήτρια Μαρία Πιετρούσκα, η ξιφομάχος Αλεξάντρα Ν’ντόλο και η επικοντίστρια Λίζα Ρίζιχ.

Η Ν’ντόλο, προσέφερε στο ίνστα της και μία ακόμη εντυπωσιακή εικόνα, (πατήστε το βελάκι δεξιά στο εξώφυλλο του Playboy). H φωτογράφιση, ωστόσο δε στάθηκε και τόσο γούρικη για την αθλήτρια. Η ξιφομάχος αποκλείστηκε τελικά από τους αγώνες…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Ndolo (@alexandrandolo)

Η Ρίζιχ, πάλι, όπως και η Πετριούσκα θα αγωνιστεί στο Τόκιο. Και δήλωσε χαρούμενη από την όλη εμπειρία: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας. Είχα πολύ διασκεδαστικά γυρίσματα. Σε ευχαριστώ, Playboy, που μου έδωσες την ευκαιρία να κοιτάξω τον εαυτό μου από άλλη γωνία. Οι γυναίκες μπορούν να είναι οτιδήποτε θέλουν: να μιλούν ανοιχτά για σημαντικά θέματα τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εμφάνιση».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Ryzih (@lisapolevault)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ