Ο Αμπουμοχόρ όμως, μόλις έκλεισε τα 80 του, στις * Ιουνίου. Και η ώρα να αποσυρθεί έχει φτάσει. Η ομάδα ψάχνει νέα ιδιοκτησία. Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Ντανιέλα Τσάβες.  Και μιλάμε για... είσοδο ολκής, τώρα, όχι ό,τι κι ό,τι...

Προεδράρα, Ντανιέλα… βγάλε τη φανέλα! Η Ο’ Χίγκινς Football Club είναι μια χιλιανή ομάδα που ιδρύθηκε το 1955 και πήρε το όνομά της από τον εθνικό ήρωα για την ανεξαρτησία της χώρας, Μπερνάρδο. Είναι, σα να πούμε, η “Κολοκοτρώνης FC” της Χιλής. Από το 2006 ανήκει στον παλαιστινιακής καταγωγής επιχειρηματία Ρικάρδο Νίκολας Αμπουμοχόρ Σάλμαν. Στα χρόνια του κάτι έχει καταφέρει, αγωνιστικά. Αλλά όχι και τίποτε σπουδαίο. Ο Αμπουμοχόρ όμως, μόλις έκλεισε τα 80 του, στις * Ιουνίου. Και η ώρα να αποσυρθεί έχει φτάσει. Η ομάδα ψάχνει νέα ιδιοκτησία. Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Ντανιέλα Τσάβες.  Και μιλάμε για… είσοδο ολκής, τώρα, όχι ό,τι κι ό,τι…

Μαζεύει λεφτά για την αγορά της ομάδας στο… OnlyFans

Μοντέλο του Playboy, “ινφλουένσερ” (ναι, αυτή η μάστιγα, τα έχουμε ξαναπεί…) και, βέβαια, τι άλλο, σταρ του OnlyFans, η Ντανιέλα αποφάσισε ότι θέλει να αγοράσει την ομάσα από τον Αμπουμοχόρ. Κι επειδή όλα αυτά τα χρόνια κάνει καριέρα με την εικόνα της, αυτός αποφάσισε επίσης και ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα.

Πόσα είναι αυτά; Η ίδια λέει 20.000.000 δολάρια, αν και οι συζητήσεις με τον σημερινό ιδιοκτήτη έχουν ξεκινήσει και σταματήσει πολλές φορές -ίσως και λόγω διαφωνίας για το ποσό, σίγουρα επειδή, συχνά πυκνά, η Ντανιέλα τον κατακρίνει στα σόσιαλ μίντια, όπου είναι… ασταμάτητη. Με 16.000.000 ακολούθους στο ίνστα, η Τσάβες λέει ότι μέσω OnlyFans -όπου δεν υπάρχει περιορισμός στο γυμνό ή και σε… επιπλέον δραστηριότητες για επί πληρωμή θέαση- έχει ήδη βγάλει τα 8.000.000 δολάρια. Και συνεχίζει!

Έχει βγάλει, λέει, 27.000.000 δολάρια ως τώρα κάπως έτσι…

Στα 36 της, η Χιλιανή Ντανιέλα Τσάβες δηλώνει ότι από τις αισθησιακές φωτογραφίες της -ή και ό,τι άλλο ανεβάζει στο OnlyFans – έχει συνολικά βγάλει 27.000.000 δολάρια στη ζωή της. Μια ζωντανή απόδειξη ότι η αντρική λιγούρα ίσως συναγωνίζεται σε άπειρο μέγεθος το σύμπαν και τη βλακεία… Λέει επίσης -αν και δεν ξέρουμε τι σχέση έχει με τη Ρανκάγουα, της Κεντρικής Χιλής, όπου έχει έδρα η Ο’ Χίγκινς- ότι είναι οπαδός της από μικρό κορίτσι.


Η υπόθεση της αγοράς της Ο’ Χίγκινς έχει γίνει μεγάλο θέμα στη Χιλή -και όχι μόνο. Η Ντανιέλα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να γίνει ιδιοκτήτρια της ομάδας σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας και από εκείνη τη στιγμή γίνεται ένας μικρός χαμούλης. Η ίδια έχει υπερσπιστεί σφοδρά τον τρόπο με τον οποίο θέλει να μαζέψει τα χρήματα για την αγορά, λέγοντας ότι το “ενήλικο” περιεχόμενο στο OnlyFans δε μπορεί να γίνει αντικείμενο διακρίσεων ή προκαταλήψεων.

Οι επιφυλάξεις του Αμπουμοχόρ και η κακή φήμη του Only Fans…

Ωστόσο, το πράγμα δεν είναι τόσο απλό για αρκετούς φίλους της ομάδας. Το OnlyFans έχει κατηγορηθεί πολλές φορές ότι δε φιλοξενεί μόνον ενήλικο περιεχόμενο τέτοιου είδους, αλλά και εκδικητικό πορνό ή ακόμη και παιδική πορνογραφία. Η πλατφόρμα αρνείται αυτές τις κατηγορίες, αλλά, σε κάθε περίπτωση, παραμένει ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης υπό αμφισβήτηση.

Στα 80 του, με παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, ο Αμπουμοχόρ διστάζει να παραδώσει την ομάδα στη Ντανιέλα Τσάβες με το επιχείρημα, επίσης, ότι η αγορά μιας ομάδας δεν είναι μια one-off υπόθεση. Πρέπει συνεχώς να ρίχνει κάποιος χρήμα για τη λειτουργία της. Και δεν ξέρει αν αυτό μπορεί να το εξασφαλίσει το πρώην μοντέλο του Playboy. Ως προς αυτό, όμως, μάλλον δεν έχει δίκιο.

Όπως δείχνει στις φωτογραφίες της (με τα απαραίτητα φίλτρα, ενδεχομένως), η Ντανιέλα έχει… αρκετά χρόνια καλά αμειβόμενης “σκληρής δουλειάς” μπροστά της στο OnlyFans. Με άλλα λόγια, μπορεί να εξασφαλίσει ροή… γενικώς. Και χρήματος, επίσης, εννοούμε…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ