Στο πόδι το χωριό του Στεφάνου Τσιτσιπά – Ένας τεράστιος θρύλος του τένις ο Νόβακ Τζόκοβιτς σήμερα θα είναι για μια ακόμα φορά σε τελικό του Ρολάν Γκαρός αλλά απέναντι του θα έχει τον διψασμένο για διακρίσεις Στέφανο Τσιτσιπά. Τη μάχη της ζωής του ετοιμάζεται να δώσει σήμερα Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος για […]

Στο πόδι το χωριό του Στεφάνου Τσιτσιπά – Ένας τεράστιος θρύλος του τένις ο Νόβακ Τζόκοβιτς σήμερα θα είναι για μια ακόμα φορά σε τελικό του Ρολάν Γκαρός αλλά απέναντι του θα έχει τον διψασμένο για διακρίσεις Στέφανο Τσιτσιπά.

Τη μάχη της ζωής του ετοιμάζεται να δώσει σήμερα Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε τελικό Γραν Σλαμ.

Στο χωριό του Στέφανου είναι στο «πόδι» μικροί & μεγάλοι για τον σημερινό αγώνα

Ο Στέφανος κέρδισε την Παρασκευή το «χρυσό εισιτήριο» για τον σημερινό τελικό του Roland Garros, με μία σπουδαία και ώριμη εμφάνιση απεναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Από την άλλη ο  σημερινός του αντίπαλος το  Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος στον άλλο ημιτελικό κέρδισε τον Ράφα Ναδάλ, σε μια θρυλική μάχη.

Περιμένουμε θρίλερ

Στις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι ο Τσιτσιπάς έχει επιτύχει δύο νίκες απέναντι στον Σέρβο τενίστα, σε σύνολο έξι μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Η πιο θρυλική τους αναμέτρηση ήταν πέρσι πάλι για το Ρολάν Γκαρός και ο Σερβος είχε κερδίσει με 3-2 μετά από ένα αξέχαστο αγώνα που διήρκεσε τέσσερις ώρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ