Προφήτης ή όχι, ένας Άγγλος φίλαθλος είχε κάνει πρόβλεψη για τον τελικό του EURO 2020 με ανατριχιαστική ακρίβεια πριν από 9 ολόκληρα χρόνια! Και όμως, ένας φίλαθλος είχε προβλέψει το 2013 πως η Ιταλία θα επικρατούσε στον τελικό του EURO της Αγγλίας στα πέναλτι! Και όχι μόνο το «είδε» αλλά και το έπαιξε, στοιχηματίζοντας σε […]

Προφήτης ή όχι, ένας Άγγλος φίλαθλος είχε κάνει πρόβλεψη για τον τελικό του EURO 2020 με ανατριχιαστική ακρίβεια πριν από 9 ολόκληρα χρόνια!

Και όμως, ένας φίλαθλος είχε προβλέψει το 2013 πως η Ιταλία θα επικρατούσε στον τελικό του EURO της Αγγλίας στα πέναλτι! Και όχι μόνο το «είδε» αλλά και το έπαιξε, στοιχηματίζοντας σε αυτό!

Μέσα σε 120 λεπτά αγώνα, Αγγλία και Ιταλία δεν κατάφεραν να κερδίσουν η μια την άλλη. Έτσι, μετά από το 1-1 της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Μπορεί το «Γούμεπλεϊ» να ήταν σχεδόν ολόκληρο γεμάτο με Άγγλους, όμως η κακή κατάρα των «λιονταριών» στην συγκεκριμένη διαδικασία συνεχίστηκε. Οι Ιταλοί επικράτησαν με 4-3 και έστειλαν το τρόπαιο πίσω στην Ρώμη!

Σε ένα «τιτίβισμα» από τον Φεβρουάριο του 2013, ένας οπαδός ονόματι Κάμερον είχε γράψει: «Η Αγγλία έφτασε τον τελικό του Euro 2020, χάνοντας από την Ιταλία στα πέναλτι. Τίποτα δεν άλλαξε». Δεν ξέρουμε αν ο Κάμερον έπαιζε κάποιο παιχνίδι και όλα αυτά έγιναν πραγματικότητα, όμως έπεσε εντελώς μέσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ