Ο Παναθηναϊκός δείχνει να επιμένει ελληνικά. Από τη στιγμή που οι Πράσινοι απέλυσαν τον Βόβορα θέλουν να δώσουν το ηνία του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Πρίφτη. Το ζητούμενο στην περίπτωση του Πρίφτη, βεβαίως, είναι να μπορέσει να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του με την Ουνιξ Καζάν. Η Ούνικς Καζάν δεν είναι διατεθειμένη ούτε καν να… συζητήσει […]

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να επιμένει ελληνικά. Από τη στιγμή που οι Πράσινοι απέλυσαν τον Βόβορα θέλουν να δώσουν το ηνία του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Πρίφτη. Το ζητούμενο στην περίπτωση του Πρίφτη, βεβαίως, είναι να μπορέσει να βρεθεί λύση με το συμβόλαιό του με την Ουνιξ Καζάν.

Η Ούνικς Καζάν δεν είναι διατεθειμένη ούτε καν να… συζητήσει το ενδεχόμενο του διαζυγίου με τον έμπειρο προπονητή αυτή την χρονική στιγμή (πόσω μάλλον να διαπραγματευτεί μια συμβιβαστική λύση). Οι δύο πλευρές δεσμεύονται άλλωστε με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το προσεχές καλοκαίρι (υπάρχει η οψιόν για +1), κάτι που εκ των πραγμάτων καθιστά ανέφικτη οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για το θέμα της πρόσληψης του Δημήτρη Πρίφτη από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ρωσικός σύλλογος μέσω επίσημης τοποθέτησης, τονίζοντας πως “ο Δημήτρης Πρίφτης δεσμεύεται με εγγυημένο συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν“.

Όσον αφορά τον διάδοχο, υπάρχει η κατα αρχάς συμφωνία με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και ο Στέφανος Δέδας είναι τα επόμενα ονόματα που για να τον αντικαταστήσουν. Ωστόσο φαίνεται πως η λίστα των «πρασίνων» έχει και άλλες επιλογές.

Έλληνας ο επόμενος προπονητής, που να γνωρίζει τι συμβαίνει. Ο Στέφανος Δέδας, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χάποελ Χολόν, το οποίο και προφανώς θα πρέπει να… σπάσει, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Κάτι αρκετά δύσκολο.

Η λύση για ξένο προπονητή παίζει μεν, αλλά  σε δεύτερο πλάνο δε. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει «βροχή» από προτάσεις, καθώς πολλοί προπονητές, Έλληνες και ξένοι, είναι στο προσκήνιο.

Τι λένε οι Μπουκ

H λίστα και οι αποδόσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μοιάζει με ευσεβή πόθο των φίλων του Παναθηναϊκού, με τις στοιχηματικές να «πληρώνουν» 51 φορές την επιστροφή.

Το πιο πιθανό σενάριο φαντάζει η συνεργασία με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο (με απόδοση 1,65), ενώ και ο Στέφανος Δέδας παίζει ψηλά με απόδοση 2,65. Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς φαντάζει δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα διόλου απίθανο. Δίνεται ως τρίτο φαβορί, για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, με απόδοση 5,00.

Ακόμα πιο δύσκολες οι περιπτώσεις των Μάικ Μπατιστ και Σάσα Ομπράντοβιτς, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Αμφότεροι «κοστολογούνται» στο 6,00. Μια μονάδα παραπάνω για τα ονόματα των Κάτας και Πρίφτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για VTB League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρωσία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ούνικς Καζάν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ