Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια, παρά το “μικρό” σκορ, οι Γάλλοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στους μαχητικούς Ούγγρους. Η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ άργησε να σοβαρευτεί. Όταν το έκανε ήταν ήδη αργά. Η Ουγγαρία με το γκολ που πέτυχε με τον Φιόλα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πήρε προβάδισμα κόντρα στους Γάλλους. […]

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια, παρά το “μικρό” σκορ, οι Γάλλοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στους μαχητικούς Ούγγρους.

Η παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ άργησε να σοβαρευτεί. Όταν το έκανε ήταν ήδη αργά.

Η Ουγγαρία με το γκολ που πέτυχε με τον Φιόλα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πήρε προβάδισμα κόντρα στους Γάλλους. Που μέχρι εκείνο το σημείο είχαν δημιουργήσει πλήθος ευκαιριών. Στόχο όμως δεν μπορούσαν να βρουν.  Το 1-0 των πρώτων 45 λεπτών πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους. Που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του γηπέδου.

Το γκολ των Ούγγρων:

Η ομάδα του Ντεσάμπ  αύξησε ακόμα περισσότερο την πίεσή στο Β μέρος και έφτασε σε γκολ ισοφάρισης με τον Γκριεζμάν στο 66′. Ένα γκολ που σε μεγάλο μέρος του ανήκει στον τερματοφύλακα Γιορίς. Που με το εκπληκτικό βολέ του βρήκε τον Μπαπέ. Που δεν είχε πρόβλημα να βγάλει την ασίστ για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Η ισοφάριση των Γάλλων με Γκριεζμάν

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Οι Γάλλοι πίεζαν όμως οι Ούγγροι έμαθαν από το… πάθημα της πρεμιέρας κόντρα στην Πορτογαλία. Πήραν έναν βαθμό που δεν τους εξασφαλίζει όμως σε κάτι. Με τους Γάλλους ωστόσο να νιώθουν ακόμα και έτσι άνετοι. Αφού έχουν την ευκαιρία να περάσουν από τον όμιλο ακόμα και σαν καλύτεροι 3οι. Από το σύνολο των υπόλοιπων ομίλων.

Η αποθέωση για τους Ούγγρους

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ