Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού. Το τρολάρισμα των Ολυμπιακών ανήκει στον Εβγκένι Ρίλοφ  Ο Ρώσος κολυμβητής είναι γνωστός για τις ικανότητες του στο ύπτιο, κάτι που φάνηκα και […]

Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Το τρολάρισμα των Ολυμπιακών ανήκει στον Εβγκένι Ρίλοφ 

Ο Ρώσος κολυμβητής είναι γνωστός για τις ικανότητες του στο ύπτιο, κάτι που φάνηκα και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Ο Εβγκένι Ρίλοφ λοιπόν το απέδειξε αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και πήγε στην συνέχεια να ανέβει στο βάθρο και να παραλάβει το χρυσό μετάλλιο.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά πήγε χαμογελώντας φορώντας μια μάσκα που έδειχνε μια γάτα!

Τι ήθελε να πει ο ποιητής;

Μετά το χρυσό μετάλλιο που πήρε στα 100 μέτρα, πήρε και δεύτερο χρυσό στα 200 μέτρα ύπτιο, κάνοντας μάλιστα και Ολυμπιακό ρεκόρ.

Αλλά επειδή οι αντίπαλοι του τον αμφισβήτησαν έντονα και πιο πολύ ο Ράιαν Μέρφι που είχε μάλιστα δηλώσει:

“Έχω 15 σκέψεις, οι 13 από αυτές θα με βάλουν σε μπελάδες. Είναι αυτό που είναι. Προσπαθώ να μην μπλέκω σε αυτά. Είναι τεράστιο ψυχικό θέμα για εμένα, να κολυμπάω σε μία κούρσα που πιθανότατα δεν ήταν “καθαρή”

Ο Ρίλοφ αρχικά απάντησε στην δήλωση του λέγοντας:

δεν καταλαβαίνω αυτόν τον υπαινιγμό. Εγώ επικεντρώνομαι στο αποτέλεσμα“.

Στην συνέχεια πήγε με την μάσκα της γάτας να πάρει το μετάλλιο του. Το πιάσατε το υπονοούμενο;

Τους τρόλαρε κανονικά.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ