Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού. Μία από τις απίστευτες ιστορίες που… κρύβουν κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι κι΄ αυτή. Κωπηλασία: Τη γκάφα της χρονιάς οι Βρετανοί […]

Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Μία από τις απίστευτες ιστορίες που… κρύβουν κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι κι΄ αυτή.

Κωπηλασία: Τη γκάφα της χρονιάς οι Βρετανοί

Ένα Τρελό απρόοπτο είδαμε στα τελευταία μέτρα του τελικού στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου στους άνδρες.

Στην κούρσα του τελικού της τετράκοπου άνευ πηδαλιούχου, οι Βρετανοί έχασαν τον διάδρομό τους, μπήκαν σε αυτόν των Ιταλών και, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να τους στέρησαν το αργυρό μετάλλιο.

Πως έχει η ιστορία.

Ήταν δεύτεροι έως τα τελευταία 200 μέτρα Βρετανοί (Όλιβερ Κουκ/Μάθιου Ρόσιτερ/Ρόρι Γκιμς/Σόλτο Καρνέτζι), αλλά κάτι περίεργο πρέπει να έγινε, με αποτέλεσμα να χάσουν την πορεία τους και μπήκαν στην διαδρομή των Ιταλών που τελικά τερμάτισαν τρίτοι με χρόνο 5:43.60  (Ματέο Καστάλντο/Μάρκο ντι Κοστάντσο/Ματέο Λόντο/Τζιουζέπε Βισίνο) και οι Βρετανοί τελικά να τερματίσουν τέταρτοι σε 5:45.78.

Αναποδογύρισε το κανό των Νορβηγών

Στην κούρσα του ημιτελικού για τη δίκωπο ανδρών, το κανό των χάλκινων μεταλλιούχων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός διεκδίκησης θέσης στον τελικό. Παράλληλα, σωστικές λέμβοι έσπευσαν να επιστρέψουν στη στεριά με ασφάλεια τους αθλητές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ