Στον κλοιό της πανδημίας covid19 γίνονται στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού. Προπονήτρια έριξε γροθιά στο άλογο της και την έστειλαν σπίτι της! Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Γερμανίδα προπονήτρια Κιμ […]

Στον κλοιό της πανδημίας covid19 γίνονται στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Προπονήτρια έριξε γροθιά στο άλογο της και την έστειλαν σπίτι της!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Γερμανίδα προπονήτρια Κιμ Ράισνερ πήρε πόδι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού ξέσπασε στο άλογο της. Πως;

Γρονθοκόπησε το άλογο της αθλήτριας της Γερμανίας, Ανίκα Σλέου. Το συμβάν έγινε κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα για τον τελικό των γυναικών στο μοντέρνο πένταθλο.

Η απίστευτη προπονήτρια ακούστηκε να λέει μέσω της γερμανικής τηλεόρασης στην αθλήτρια της, να χτυπήσει με πολύ δύναμη το άλογο της (Saint Boy).  Το άλογο  έδειχνε να μην υπακούει τις εντολές της αναβάτριας.

Η αναβάτρια  Σλέου άρχισε να κλαίει κατά τη διάρκεια του αγώνα της. Τελικά έπεσε από το άλογο της και έχασε το προβάδισμα που είχε για το χρυσό μετάλλιο. Αρνήθηκε να συνεχίσει και δεν πήρε μέρος μέρος στο τελευταίο αγώνισμα.

Η κακοποίηση του άτυχου ζώου, έγινε γνωστή, από κάμερα ασφαλείας του γηπέδου, μετά από έρευνα της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Τελικά έγινε ξεκάθαρο ότι η προπονήτρια όντως χτύπησε τον Saint Boy.

Η προπονήτρια Ράισνερ πήρε μαύρη κάρτα, που σημαίνει αποκλεισμός από την διοργάνωση.  Όπως έγινε γνωστό αναμένεται να χάσει την θέση της, ως ομοσπονδιακή προπονήτρια.

Ανακοίνωσε που καταδικάζει το συμβάν, έβγαλε και η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας που μιλάει για «ζημιά στην εικόνα του αθλήματος από την Ράισνερ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ