Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού. Μία από τις απίστευτες ιστορίες που… κρύβουν κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι κι΄ αυτή. Πρόταση γάμου on camera από προπονητή σε […]

Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Μία από τις απίστευτες ιστορίες που… κρύβουν κάθε τέσσερα χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι κι΄ αυτή.

Πρόταση γάμου on camera από προπονητή σε αθλήτρια του!

Τα πάντα όλα είχαμε. Ο προπονητής και η ξιφομάχος στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, έδωσαν μεγάλη τροφή.

Ας δούμε την ιστορία από την αρχή.

Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς για την ξιφομάχο, Μαρία Μπελεν Πέρεζ Μορίς από την Αργεντινή. Αλλά ο προπονητής της Λούκας Γκιγιέρμο Σαουσέδο την είχε στο μάτι πολλα χρόνια πριν.

Πριν 11 χρόνια της είχε κάνει την πρώτη πρόταση γάμου και είχε φάει την χυλόπιτα του, αλλά σήμερα επανήλθε δυνατά και έκανε την δεύτερη. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά και η αθλήτρια του το σκέφτηκε μάλλον διαφορετικά και του απάντησε ΝΑΙ.

Πολύ έξυπνος ο τρόπος του προπονητή την 2η φορά. Πήγε την ώρα που μιλούσε η αθλήτρια του στην κάμερα με μια χειρόγραφη πινακίδα που έλεγε: «Θα με παντρευτείς; Σε παρακαλώ».

Παρουσία αρκετού κόσμου, ο Κιν γονάτισε σύμφωνα με τις παραδόσεις και πρότεινε το δακτυλίδι αρραβώνων!

Η αθλήτρια του είπε το μεγάλο ναι, και είχαμε χαρές και πανηγύρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ