Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού. Μία από τις απίστευτη σκηνή είχαμε στο Ariake Tennis Park Πιο συγκεκριμένα όλοι οι τενίστες από την πρώτη μέρα διαμαρτύρονται για τις ακραίες […]

Στον κλοιό της πανδημίας covid19 ξεκίνησαν στο Τόκιο οι πιο παράξενοι Ολυμπιακοί αγώνες όλων των εποχών. Ένα αθλητικό υπερθέαμα, χωρίς όμως χειροκροτήματα και θεατές λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Μία από τις απίστευτη σκηνή είχαμε στο Ariake Tennis Park

Πιο συγκεκριμένα όλοι οι τενίστες από την πρώτη μέρα διαμαρτύρονται για τις ακραίες συνθήκες ζέστης που είναι αναγκασμένοι να αγωνίζονται, αλλά σήμερα η κατάσταση είχε ξεφύγει στο Ariake Tennis Park.

Είχαμε αρχικά την αποχώρηση της Πάουλα Μπαντόζα, σε αναπηρική καρέκλα από θερμοπληξία.

Είχαμε όμως συνέχεια και κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Ντανίλ Μεντβέντεφ –  Φάμπιο Φονίνι. Με τις συνθήκες να είναι ακραίες από την μεγάλη ζέστη και υγρασία ο διαιτητής σε κάποια στιγμή ρώτησε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ:

“Μπορείς να συνεχίσεις τον αγώνα;”

Ο διεθνής τενίστας του απάντησε: “Μπορώ να τελειώσω το παιχνίδι, αλλά μπορεί και να πεθάνω. Αν πεθάνω, θα είσαι όμως εσύ υπεύθυνος»

Μια από τα ίδια και με τον Αργεντινό Ντιέγκο Σβάρτζμαν που ήταν αρκετά εξοργισμένος με τις συνθήκες στο γήπεδο τένις.

“Είναι δύσκολο να παίζεις έτσι. Δεν ξέρω πόσους βαθμούς έχει, αλλά η αίσθηση είναι 40. Είναι τρελό που μας στέλνουν να παίξουμε στις 12 το μεσημέρι με περισσότερους από 40 βαθμούς ζέστης. Ότι τρία άτομα που είναι κάτω από έναν κλιματιστικό αποφασίζουν ότι πρέπει να παίξουμε έτσι, είναι τρελό.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ