Ο Παναθηναϊκός μετά από καιρό αγωνιστικής αποχής, δεν  μπόρεσε απέναντι στην Άλμπα. Η αποχή των 14 ημερών από τις προπονήσεις λόγω της Covid-19, σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία των παικτών ελέω του κορονοϊού, ήταν ζήτημα χρόνου να βγει στο παρκέ. Άλμπα-Παναθηναϊκός 74-65 Ο Παναθηναϊκός έμεινε από… δυνάμεις απέναντι στην Άλμπα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ […]

Ο Παναθηναϊκός μετά από καιρό αγωνιστικής αποχής, δεν  μπόρεσε απέναντι στην Άλμπα. Η αποχή των 14 ημερών από τις προπονήσεις λόγω της Covid-19, σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία των παικτών ελέω του κορονοϊού, ήταν ζήτημα χρόνου να βγει στο παρκέ.

Άλμπα-Παναθηναϊκός 74-65

Ο Παναθηναϊκός έμεινε από… δυνάμεις απέναντι στην Άλμπα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 74-65 στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα να πέσει στο 9-15 και να είναι στη 15η θέση.

Αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι απουσίαζαν οι Νέντοβιτς και Κασελάκης, δεν ήθελε και… πολύ για τον Παναθηναϊκό να φύγει για πρώτη φορά από το Βερολίνο ηττημένος. Παρόλα αυτά έκανε τεράστια προσπάθεια δεδομένων των δύσκολων συνθηκών, είχε προηγηθεί με 10 πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μέχρι και το 30′ είχε το πάνω χέρι στο σκορ (53-50).

Τα τέσσερι σερί τρίποντα του Τίεμαν στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου όχι μόνο έφεραν πάλι την Άλμπα μπροστά στο σκορ αλλά της έδωσαν και διαφορά επτά πόντων (62-55 στο 32′) με επιμέρους 12-2 (!!) που έφερε την υπογραφή του 27χρονου σέντερ. Παράλληλα η κούραση είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της στις τάξεις των «πρασίνων» (τόσο σωματική, όσο και πνευματική) και οι γηπεδούχοι φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν. Με τον 14ο σερί πόντο του Τίεμαν η διαφορά έφτασε και τους 9 πόντους για την Άλμπα (64-55 στο 35′) και κάπου εκεί άρχισαν να πέφτουν και οι τίτλοι τέλους του αγώνα. Πολλώ δε μάλλον όταν η διαφορά έφτασε και τους 11 πόντους (72-59 στο 38′) για λογαριασμό της γερμανικής ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 28-34, 50-53, 74-65

Μετά και την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής, η Μπαρτσελόνα παραμένει μόνη στην κορυφή με ρεκόρ 18-8, παρά την ήττα-έκπληξη από τη Βιλερμπάν, με τις Αρμάνι Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ακολουθούν με 17-9 και 17-8 ανστίστοιχα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ