Ο Παναθηναϊκός με τον Χεζόνια, που εμφανίστηκε δραστήριος και ορεξάτος, αλλά δείχνει ότι είναι ανέτοιμος, και έχασε από την ανώτερη Μπαρτσελόνα. Παίζοντας χωρίς τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, οι Πράσινοι δεν απέφυγαν την ήττα κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Euroleague, όμως παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί. Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός  Στο 9-16 έπεσε ο Πρωταθλητής Ελλάδας μετά από την 27η […]

Ο Παναθηναϊκός με τον Χεζόνια, που εμφανίστηκε δραστήριος και ορεξάτος, αλλά δείχνει ότι είναι ανέτοιμος, και έχασε από την ανώτερη Μπαρτσελόνα. Παίζοντας χωρίς τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου, οι Πράσινοι δεν απέφυγαν την ήττα κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Euroleague, όμως παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 

Στο 9-16 έπεσε ο Πρωταθλητής Ελλάδας μετά από την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, με τον Κροάτη να κάνει σπουδαίο ντεμπούτο (21 πόντοι από 3/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 9/9 βολές, 2 ριμπάουντ σε 29 λεπτά) παρά το γεγονός ότι μετρούσε μόλις μερικές ημέρες στην Αθήνα και μόλις δύο προπονήσεις με την νέα του ομάδα. Ντίνος Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ ήταν τα μοναδικά στηρίγματά του, σε μια βραδιά που θα ξεχαστεί γρήγορα για τους πράσινους.

Το μελανό σημείο της πρώτης εμφάνισης του Χεζόνια με τα πράσινα ήταν τα 5 λάθη, στα οποία υπέπεσε.

Πέραν του Κροάτη, καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μπέντιλ και Μήτογλου, με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, ο Καλάθης πέτυχε 9 πόντους και μοίρασε 4 ασίστ για τη Μπαρτσελόνα, η οποία είχε για πρώτο σκόρερ τον Μίροτιτς (25π.) με άξιο συμπαραστάτη τον Χίγκινς (16π.)

Οι Πράσινοι υποχώρησαν στο 9-16 στη Euroleague και την Πέμπτη (4/3) αντιμετωπίζουν τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ