Ο Παναθηναϊκός θα εμπιστευτεί Έλληνα προπονητή. Από τη στιγμή που οι Πράσινοι πήραν την απόφαση για αντικατάσταση του Κάτας ήθελαν να δώσουν το ηνία του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Πρίφτη.  Η Ούνικς Καζάν δεν ήθελε ούτε καν να… συζητήσει το ενδεχόμενο του διαζυγίου με τον έμπειρο προπονητή (υπάρχει η οψιόν για +1), αλλά ο Έλληνας προπονητής […]

Ο Παναθηναϊκός θα εμπιστευτεί Έλληνα προπονητή. Από τη στιγμή που οι Πράσινοι πήραν την απόφαση για αντικατάσταση του Κάτας ήθελαν να δώσουν το ηνία του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Πρίφτη. 

Η Ούνικς Καζάν δεν ήθελε ούτε καν να… συζητήσει το ενδεχόμενο του διαζυγίου με τον έμπειρο προπονητή (υπάρχει η οψιόν για +1), αλλά ο Έλληνας προπονητής τους το ξέκοψε ότι δεν θα ανανεώσει. 

Ο Παναθηναϊκός αυτή την φορά τον έκλεισε

Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει την προηγούμενη φορά ο Παναθηναϊκός θα το κάνει τώρα. Ο Πρίφτης ήταν η επιλογή του Αλβέρτη και του Διαμαντίδη για την αντικατάσταση του Γιώργου Βόβορα, αλλά τότε ο Πρίφτης δεν ήθελε να έρθει σε κόντρα με τους Ρώσους, και συνέχισε.

Την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στην Αθήνα και αρχικά θα απαντήσει επίσημα όχι στην ανανέωση την Ρώσων και στην συνεχεία θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ