Τρέχει και δεν φτάνει ο ΛεΜπρον με τον γιο του, αφού βγήκαν φήμες ότι η καυτή 46χρονη πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν και ο κανακάρης του κάνουν σκανταλιές! Ας το παιδί ρε Τζέιμς. Η εμπειρία είναι ανεκτίμητη…. Το έχει με τους μικρούς. Η 46χρονη πρώην σύζυγος του άσου των Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν έκανε μια […]

Τρέχει και δεν φτάνει ο ΛεΜπρον με τον γιο του, αφού βγήκαν φήμες ότι η καυτή 46χρονη πρώην σύζυγος του Σκότι Πίπεν και ο κανακάρης του κάνουν σκανταλιές! Ας το παιδί ρε Τζέιμς. Η εμπειρία είναι ανεκτίμητη….

Το έχει με τους μικρούς.

Η 46χρονη πρώην σύζυγος του άσου των Σικάγο Μπουλς, Σκότι Πίπεν έκανε μια βόλτα με 22 χρόνια νεότερό της, σε ένα εμπορικό κέντρο στο Μαϊάμι. Οι δύο προφανώς δεν ενοχλήθηκαν να αποκαλύψουν τη σχέση τους, καθώς κρατούσαν τα χέρια τους όλη την ώρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONTANA (@montanayao)

Τώρα ο γιος του Λεμπρον;

Ένα σχόλιο του Μπρόνι Τζέιμς, γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς, στη σελίδα της Λάρσα Πίπεν, πρώην συζύγου του Σκότι Πίπεν, στο Instagram άναψε φωτιές.

Οι γονείς του 16χρονου Μπρόνι και η 46χρονη Λάρσα αντέδρασαν οργισμένα στις φήμες περί υποτιθέμενης σχέσης του μικρού Μπρόνι με την πρώην κυρία Πίπεν.

«Έκανα like στη μαμά ενός από τους καλύτερους μου φίλους, κάνετε όλοι σαν παιδάκια» ήταν το σχόλιο του Μπρόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONTANA (@montanayao)

Ο ρεπόρτερ Ρόμπερτ Λίταλ της ιστοσελίδας BSO ήταν ένας εξ αυτών που άφησε να εννοηθεί πως το «ζευγάρι» αντάλλασσε μηνύματα.

Η μητέρα του Μπρόνι, Σαβάνα, ο ίδιος ο ΛεΜπρόν και η Λάρσα Πίπεν δεν αποκλείεται να πάνε το θέμα δικαστικά.

«Δεν με νοιάζει τι είδους “σελέμπριτι” νομίζετε όλοι οτι είναι, είναι παιδί και οι μ…ιες πρέπει να σταματήσουν» έγραψε η μητέρα του, με τον ΛεΜπρόν να υπερθεματίζει γράφοντας πως «τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο! Καλή τύχη. Δεν θα έχει καλή κατάληξη!».

«Κάποιες ιστορίες είναι αηδιαστικές, το γεγονός πως ένας φίλος του γιου μου δεν μπορεί να κάνει like στις φωτογραφίες μου χωρίς κάποιοι να γράψουν κάτι περίεργα, είναι τρελό. Θα σας ξεκάνω στις μηνύσεις που γράψατε τέτοια πράγματα» έγραψε η Πίπεν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ