Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στο επίκεντρο του ΝΒΑ με τις εκπληκτικές εμφανίσεις αλλά και τα τρελά του ρεκόρ. Δημιουργεί μέρα με την μέρα τον δικό του μύθο και είναι μόλις 22 χρονών. Πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 22 χρόνια ζωής, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει καταφέρει να εχει ήδη 19 αγώνες που έχει πετύχει τουλάχιστον 30 […]

Ο Λούκα Ντόντσιτς βρίσκεται στο επίκεντρο του ΝΒΑ με τις εκπληκτικές εμφανίσεις αλλά και τα τρελά του ρεκόρ. Δημιουργεί μέρα με την μέρα τον δικό του μύθο και είναι μόλις 22 χρονών.

Πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 22 χρόνια ζωής, ο Λούκα Ντόντσιτς έχει καταφέρει να εχει ήδη 19 αγώνες που έχει πετύχει τουλάχιστον 30 πόντους, 10 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Δηλαδή οκτώ περισσότερα από κάθε άλλο NBAer πριν φτάσει στα 22 χρόνια.

«Δεν μου αρέσει να τον συγκρίνω με άλλους, αλλά μοιάζει λίγο με τον Τόνι Κούκοτς. Βλέπει το γήπεδο όπως ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, κινείται σαν τον Ντράζεν Πέτροβιτς και πασάρει όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς». Που να του άρεσε κιόλας του Σάσα Ντόντσιτς να συγκρίνει τον γιο του με άλλους! Θα ακουγόταν λιγάκι… υπερβολικός αν δεν είχαμε διαβάσει όλα τα παραπάνω από τον Αμερικανό αναλυτή.

Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει πράματα και θάματα. Και είναι μόλις 21 ετών! Θα γίνει 22 στις 28 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε μπορεί να καυχιέται πως προτού φτάσει στα 22 είναι ο αθλητής με τα περισσότερα ματς στο ΝΒΑ με τουλάχιστον 30 πόντους, 10 ασίστ και 5 ριμπάουντ! Η εμφάνιση απέναντι στο Ντένβερ (38π., 9 ριμπ., 13 ασίστ, 4 κλεψ.) ήταν η 19η στη σχετική κατηγορία. 

Είναι ένας παίκτης παλαιάς κοπής γεννημένος στο αύριο του μπάσκετ

Με τον Σλοβένο γκαρντ να έχει 8 παραπάνω ματς με τουλάχιστον 30 πόντους, 10 ασίστ, 5 ριμπάουντ από κάθε άλλο παίκτη του ΝΒΑ, πριν κλείσει τα 22 χρόνια ζωής! 

Πριν ακόμα κλείσει τα 18 χρόνια του αναδείχτηκε δύο φορές πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής στη Euroleague, ενώ έχει το δεύτερο μεγαλύτερο δείκτη Index Rating (13,9μ.ό.) εντός του γαλαξία αστέρων της Ρεάλ! Αντιλαμβάνεστε ότι ο Ρούντι Φερνάντεθ ήδη δεν πιάνει μία μπροστά του…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ