Οι κάτοικοι του Ντάλας νιώθουν πως στην ομάδα τους έχουν βρει τον θρύλο των επόμενων ετών, δίνοντας στα παιδιά τους το όνομα «Λούκα», λόγω του Ντόντσιτς! Ο Σλοβένος σούπερ σταρ έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα για την ηλικία του. Επιπλέον, βρίσκεται μόλις στην τρίτη του σεζόν στο NBA και τους Ντάλας Μάβερικς. Όμως, έχει γίνει ένας […]

Οι κάτοικοι του Ντάλας νιώθουν πως στην ομάδα τους έχουν βρει τον θρύλο των επόμενων ετών, δίνοντας στα παιδιά τους το όνομα «Λούκα», λόγω του Ντόντσιτς!

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ έχει καταφέρει απίστευτα πράγματα για την ηλικία του. Επιπλέον, βρίσκεται μόλις στην τρίτη του σεζόν στο NBA και τους Ντάλας Μάβερικς. Όμως, έχει γίνει ένας αστέρας πρώτου μεγέθους!

Δε σταματάει ο ίδιος να σπάει κάθε ρεκόρ. Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος, εκτός των άλλων, έχει ήδη δύο συμμετοχές σε All Star, πέρυσι ήταν στην καλύτερη πεντάδα του NBA. Ενώ και το 2019 πήρε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου (rookie).

Φέτος… «βγάζει μάτια» με 28.9 πόντους, 8.1 ασίστ, 8.9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Με τέτοια νούμερα βάζει πλώρη για MVP.

Στο Ντάλας τον λατρεύουν σαν Θεό, όπως και στις ευρύτερες περιοχές! Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία τριών κλινικών της περιοχής και του βόρειου Τέξας, το όνομα «Λούκα» από το 2018 είναι 400% πάνω, σε ό,τι αφορά την ονοματοδοσία στα νεογέννητα παιδιά.

Ο Βίκτορ Ενουέν, ρεπόρτερ του τηλεοπτικού καναλιού NBC 5 Sports, έδωσε στο παιδί του κι εκείνος το όνομα «Μαξιμίλιαν Λούκα».

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι