Η μητέρα είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μας. Χρειάζεται να το δείχνουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε. Από μια όμορφη λέξη, μέχρι και ένα όμορφο δώρο. Όπως έπραξε και ο Μπαμ Αντεμπάγιο που μετά το τρομερό συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Χιτ, τον πρώτο άνθρωπο που θυμήθηκε ήταν η μητέρα του. Πιο συγκεκριμένα […]

Η μητέρα είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μας. Χρειάζεται να το δείχνουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε. Από μια όμορφη λέξη, μέχρι και ένα όμορφο δώρο. Όπως έπραξε και ο Μπαμ Αντεμπάγιο που μετά το τρομερό συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Χιτ, τον πρώτο άνθρωπο που θυμήθηκε ήταν η μητέρα του.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός ΝΒΑερ Αντεμπάγιο υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο που θα το αποφέρει το ποσό των εκατ. δολαρίων με τους Μαιάμι Χιτ. Μες την μεγάλη του χαρά το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να θυμηθεί μια μεγάλη ανάγκη που είχε η μητέρα του. Της αγόρασε ένα σπίτι που ήξερε πόσο πολύ το είχε ανάγκη.

Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια και η μητέρα του, ήταν πάντα κοντά του. Και ήθελε κάποια στιγμή να την δει σε ένα όμορφο σπίτι και να μπορεί να ζει καλύτερα. Το έκανε πράξη και οι στιγμές ήταν πολύ συγκινητικές όταν η μητέρα του μπήκε στο νέο της σπίτι.

Χαρακτηριστικό ήταν το ποστάρισμα του στο instagram:

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που μπορώ πλέον να αλλάξω τη ζωή των δικών μου ανθρώπων και να τους φροντίσω», 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ