Απίστευτη η κίνηση της Εθνικής ομάδας Πόλο, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.  Μόλις έμαθαν για την ευγενική προσφορά με το πριμ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αποφάσισαν χωρίς δεύτερη κουβέντα να χαρίσουν το μίσο (100.000 ευρώ).  Αποφάσισαν να δωθεί στους πυρόπληκτους συνανθρώπους τους.   Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. […]

Απίστευτη η κίνηση της Εθνικής ομάδας Πόλο, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.  Μόλις έμαθαν για την ευγενική προσφορά με το πριμ από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αποφάσισαν χωρίς δεύτερη κουβέντα να χαρίσουν το μίσο (100.000 ευρώ).  Αποφάσισαν να δωθεί στους πυρόπληκτους συνανθρώπους τους.

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης.  Με αφορμή το πριμ από τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του.  Με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς.  Με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες.  Για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»

Ασημένιο στους Ολυμπιακούς, αλλά Χρυσό μετάλλιο στο ήθος!

Πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει πριμ στην Εθνική ομάδα πόλο που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών. Που σε αυτές τις σκοτεινές μέρες για τον τόπο μας προσέφερε χαμόγελο και υπερηφάνεια και ανέβασε το φρόνημα του λαού μας ψηλότερα. Με την τεράστια επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι για τον άθλο της ελληνικής Υδατοσφαίρισης που χαρίζει στην Ελλάδα, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες κορυφές».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ