Ο Μίλτος Τεντόγλου, κρατούσε το καλό για το τέλος! Στο τελευταίο άλμα του, πήδηξε στα 8.41 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στο άλμα εις μήκος στο Τόκιο! Ο Τεντόγλου ξεκίνησε καλά, πηδώντας στο πρώτο άλμα του. Στα 8.11, ωστόσο δε συνέβη κάτι ανάλογο, ούτε στο δεύτερο, ούτε στο τρίτο. Το καλύτερο όλων όμως, το κρατούσε […]

Ο Μίλτος Τεντόγλου, κρατούσε το καλό για το τέλος! Στο τελευταίο άλμα του, πήδηξε στα 8.41 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στο άλμα εις μήκος στο Τόκιο!
Ο Τεντόγλου ξεκίνησε καλά, πηδώντας στο πρώτο άλμα του. Στα 8.11, ωστόσο δε συνέβη κάτι ανάλογο, ούτε στο δεύτερο, ούτε στο τρίτο.

Το καλύτερο όλων όμως, το κρατούσε για το τέλος. Στο έκτο και τελευταίο άλμα του, ο Τεντόγλου «πέταξε» στα 8.41, επίδοση ίδια με του Κουβανού, Ετσεβερία, με τον Έλληνα όμως, να έχει καλύτερο δεύτερο άλμα (8.15 αντί για 8.09 για του Ετσεβερία).

Είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς από όλη την Ελληνική αποστολή.  Ο Γιώργος Πομάσκι, Σπύρος Καπράλος, Εμμανουήλ Καραλής, και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής πετάχτηκαν σαν ελατήρια και πανηγύρισαν βγάζοντας όλο το άγχος.

Αλλά το ωραίο της όλης ιστορίας είναι η επική αντίδραση του Μίλτο Τεντόγλου.

Πήγε προς το μέρος της Ελληνικής αποστολής και πήρε την ελληνική σημαία λέγοντας: “Αλητεία;“.

Το απόγευμα είναι η απονομή; Τι ώρα;

Σε ένα ακόμα ρεσιτάλ ειλικρίνειας και απάθειας, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε πως στάθηκε τυχερός, καθότι ο Κουβανός βρισκόταν σε καλύτερη μέρα, ενώ… ρώτησε τι ώρα θα ανέβει στο βάθρο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ