Ο 25άχρονος άλτης του μήκους είχε πολλά να ...πει για τον πρώην υφυπουργό ΑΘλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη:

Μια χρονιά που ξεκίνησε με αγωνιστικές υποχρεώσεις στις 2 Φεβρουαρίου έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον Μίλτο Τεντόγλου στο Diamond League της Ζυρίχης το βράδυ της Πέμπτης (31/8).

Ο 25άχρονος άλτης του μήκους που διαπρέπει στον κλειστό στίβο μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και είχε πολλά να …πει για τον πρώην υφυπουργό ΑΘλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη:

«Έχει καταντήσει αστείο, κι εγώ και ο προπονητής μου έχουμε σταματήσει πια να ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι. Είναι χάλια, πραγματικά. Αλλά να σου πω την αλήθεια, δεν με ενοχλεί που κάνουμε προπόνηση εκεί μέσα, τόσα χρόνια το έχουμε συνηθίσει. Εμένα με ενοχλεί που δίνουν υποσχέσεις κάποιοι και δεν τις τηρούν, συνεχείς υποσχέσεις. Σε μένα τα τελευταία επτά χρόνια, στον Πομάσκι εδώ και τριάντα χρόνια.

Είναι αστείο βασικά αλλά να σας πω… Εμένα με έχει πάρει ένα υπουργός τηλέφωνο και με έχει ρωτήσει πρώτα τί θα ήθελα να αλλάξει εκεί που κάνω προπόνηση. Τίμιο. Και του είπα εγώ για κάτι ελάχιστο, για την άμμο, τον κλιματισμό που δεν έχουμε καλώδια γιατί κλιματισμό έχει, τα καλώδια δεν έχουμε. Και μου λέει «Όχι, δεν θα κάνουμε αυτά μόνο θα κάνουμε περισσότερα». Μου είπε για όλα τα βοηθητικά στάδια στο ΟΑΚΑ, μπλα, μπλα, μπλα, για πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχει γίνει τίποτα προφανώς.

Και δεν με πειράζει που δεν τα φτιάχνουν, με πειράζει η κοροϊδία. Που λένε δημόσια πως δίνουν τόσα λεφτά και έχουν κάνει τόσα πράγματα και δεν έχουν κάνει τίποτα.

Αν έρθει ο άλλος και μου πει, ο υπουργός για παράδειγμα να έρθει να μου πει πως δεν μπορούν να φτιάξουν τίποτα, πως δεν έχουν λεφτά, θα το εκτιμήσω. Θα πω ΟΚ και τι να κάνουμε αφού έτσι έχουμε συνηθίσει κιόλας. Αλλά την κοροϊδία δεν τη μπορώ», δήλωσε ο Τεντόγλου, «φωτογραφίζοντας» τον Λευτέρης Αυγενάκη, ο οποίος είχε εξαγγείλει με κάθε επισημότητα τον Μάιο του 2021 την πλήρη ανακατασκευή των εγκαταστάσεων στίβου στο ΟΑΚΑ (κλειστό, βοηθητικά και το ταρτάν στο κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου)

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους αποκάλυψε πως ο μεγάλος του στόχος στο μήκος είναι η επίδοση των 8.75μ. και ότι ακόμα δεν βλέπει το παγκόσμιο ρεκόρ:

«Βάζω πάρα πολλούς στόχους, φέτος έχω Παγκόσμιο κλειστού, Ευρωπαϊκό ανοιχτού και τους Ολυμπιακούς αλλά ναι οι Ολυμπιακοί ας πούμε πως είναι ο μεγαλύτερος στόχος.

Ο άλλος στόχος μου είναι και ένα μεγάλο ρεκόρ, αυτό που μου ξέφυγε φέτος να το κάνω του χρόνου. Θα ήταν τέλειο αν ήταν 8.75μ., το 8.75μ. ο μεγάλος στόχος.

Η βαλβίδα δεν με αγχώνει, μπορώ να κάνω 6/6 έγκυρα άλματα μέσα σε έναν αγώνα και να είναι καλά άλματα. Ούτε στον αέρα αγχώνομαι, στον αέρα έχω τη μεγαλύτερη σιγουριά. Αν θα με αγχώσει κάτι τη μέρα του αγώνα, είναι αν το σώμα μου είναι σε τέλεια κατάσταση εκείνη τη μέρα. Αν το σώμα μου το νιώθω κάπως βαρύ, αυτό. Να είσαι εκρηκτικός πρέπει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Στίβος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ