Βραζιλία και Αργεντινή αναμετρήθηκαν στον μεγάλο τελικό του Copa America στο Μαρακάνα, με τα πρόσωπα της αναμέτρησης να είναι ο Μέσι για την Αργεντινή και ο Νειμάρ για την Βραζιλία. ‘Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Αργεντίνο μάγο να σηκώσει την πρώτη του κούπα με την «Αλμπισελέστε» στη… Γη της Επαγγελίας. Μια εξιλέωση. Ο Λιονέλ […]

Βραζιλία και Αργεντινή αναμετρήθηκαν στον μεγάλο τελικό του Copa America στο Μαρακάνα, με τα πρόσωπα της αναμέτρησης να είναι ο Μέσι για την Αργεντινή και ο Νειμάρ για την Βραζιλία.

‘Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία για τον Αργεντίνο μάγο να σηκώσει την πρώτη του κούπα με την «Αλμπισελέστε» στη… Γη της Επαγγελίας. Μια εξιλέωση.

Ο Λιονέλ Μέσι με την παρέα του δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Μέσα στο Μαρακανά σήκωσαν την μεγάλη κούπα και ευτυχώς που το γήπεδο είχε ελάχιστους φιλάθλους και αποφύγαμε πολλες λιποθυμίες και κλάματα.

Αυτήν την φορά χωρίς πολλα λόγια και μεθοδικά η Αργεντινή πέτυχε το μεγάλο της στόχο.

Άφαντη η Βραζιλία στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ προβλέψιμη, και η Αργεντινή μετά το γκολ απλά πρόσεχε στο παιχνίδι της και έψαχνε το 2ο γκολ στην κόντρα επίθεση. Πολύ καλός ο Μέσι στο πρώτο ημίχρονο, δεν φάνηκε τόσο στο δεύτερο.

Ο Λιονέλ Μέσι οδηγεί την Αργεντινή στο Copa America μετά από 28 χρόνια και κατακτά το πρώτο του τρόπαιο με το εθνόσημο!

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο γρήγορο ρυθμό με την Βραζιλία ειδικά στο πρώτο 15λεπτο του 2ου ημιχρόνου, αλλά η Αργεντινή κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι με κάποιους καλούς συνδυασμούς και τη δική της πίεση ψηλά και με αρκετά κλεψίματα μπάλας.

Το γκολ της Αργεντινής το σημείωσε ο Ντι Μαρία στο 28′

Προβάδισμα για την Αργεντινή, με την υπέροχη λόμπα του Άνχελ Ντι Μαρία σε αντεπίθεση. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη τελική για την Αργεντινή στο παιχνίδι. 

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι  συνεχίζει να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο που είναι και το αγαπημένο της (8 γκολ στο τουρνουά, περισσότερα από κάθε άλλη).

Η στατιστική μας έλεγε ότι στα 17 από τα 18 ματς που έχει σκοράρει ο Ντι Μαρία κερδίζει.

Η Αργεντινή δεν έχει χάσει ποτέ σε 89 αναμετρήσεις στο Copa America που νικούσε στο ημίχρονο (82-7-0)!

Το ακυρωθέν γκολ της Βραζιλίας στο 52′
Ο Ριτσάρλισον πετυχαίνει γκολ αλλά αρχίζει την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

Τρομακτικό τάκλιν του Λο Σέλσο στον Νεϊμάρ

Σκληρό φάουλ και πάλι καλά που συνέχισε ο Νειμάρ

Τρομερή ευκαιρία του Ριτσάρλισον και απίστευτη απόκρουση του Μαρτίνες στο 54′

Τεράστια απόκρουση του Μαρτίνες που κράτησε το μηδέν για την «Αλμπισελέστε», Απέκρουσε  με το ένα χέρι το πολύ δυνατό σουτ του Ριτσάρλισον, και ήταν η μεγαλύτερη φάση για τη Βραζιλία να ισοφαρίσει.

Χαμένη ευκαιρία για τον Μπαρμπόσα στο 82′

Ο Πετσέλα βάζει το πόδι του στο πλασέ του Μπαρμπόσα και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Copa América

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ