Μόλις ένα 48ωρο κράτησε ουσιαστικά η νέα European Super League, με τα social media να έχουν πάρει φωτιά και το BBC να… γλεντάει! Στις 19 Απριλίου ανακοινώθηκε η νέα ποδοσφαιρική λίγκα. Όμως, κράτησε έως τις 21 Απρίλη, ουσιαστικά δύο ημέρες. Τα social media βρήκαν την ευκαιρία να «γλεντήσουν» τη νέα διοργάνωση. Όπως έκανε επίσης και […]

Μόλις ένα 48ωρο κράτησε ουσιαστικά η νέα European Super League, με τα social media να έχουν πάρει φωτιά και το BBC να… γλεντάει!

Στις 19 Απριλίου ανακοινώθηκε η νέα ποδοσφαιρική λίγκα. Όμως, κράτησε έως τις 21 Απρίλη, ουσιαστικά δύο ημέρες. Τα social media βρήκαν την ευκαιρία να «γλεντήσουν» τη νέα διοργάνωση. Όπως έκανε επίσης και το πασίγνωστο BBC!

Δημοσίευσε μια λίστα με πέντε πράγματα που διήρκησαν περισσότερο από την European Super League.

Το μπλοκάρισμα στη Διώρυγα του Σουέζ

Ξεχάσατε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το τεράστιο πλοίο Evergiven, μπλοκάροντας το κανάλι. Φυσικά, αυτό προκάλεσε σοβαρότατο πρόβλημα στο παγκόσμιο εμπόριο. Κι όμως, κράτησε έξι ολόκληρες ημέρες.

Η Τζέμα Κόλινς σε ριάλιτι!

Η γνωστή τηλεπερσόνα από την Αγγλία, το 2014 είχε την… έμπνευση να πάει σε ένα ριάλιτι διαβίωσης. Το «I’m a Celebrity… Get me out of here». Εκεί άντεξε… 72 ολόκληρες ώρες! Σίγουρα πιο πολλές από την κλειστή λίγκα!

Looking as gorgeous as ever! ?

Δημοσιεύτηκε από The Sun στις Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

 

Το γάλα στο ψυγείο!

Το φρέσκο παστεριωμένο γάλα πλέον, έχει διάρκεια ζωής επτά ημέρες! Πραγματικά πολύ παραπάνω κρατάει από την ESL.

Ο πρώτος γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η διάσημη ποπ σταρ, το 2004 παντρεύτηκε τον Τζέισον Αλεξάντερ. Ο γάμος κράτησε 55 ώρες, αφού μετά ακυρώθηκε. Η ξανθιά τραγουδίστρια τον χαρακτήρισε ως «αστείο που παρατράβηξε».

Η χώνεψη ενός… μπέργκερ!

Κάποια κρέατα θέλουν δύο ημέρες για να… χωνευτούν! Αν κάποιος έφαγε μπέργκερ, την ώρα που ανακοινώθηκε η νέα λίγκα, ίσως όταν κατέρρευσε να μην είχε χωνευτεί ακόμη!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ